-- annonse --
Nyheter
UTESTENGT: Brann-spissen Daouda Bamba er utestengt i fire kamper etter albuen han ga Tromsøs Simen Wangberg (liggende) i søndagens Eliteseriekamp. Nå må Bamba stille opp på Fair Play-tiltak for å forebygge lignende hendelser. Foto: NTB scanpix
Gjest
Fotballtreneren

Norges Fotballforbund idømte tirsdag Daouda Bamba fire kampers karantene etter hendelsen, som ikke ble straffet av dommeren i kampen.
  Både Brann og Bamba aksepterer straffen fra NFF.

Tar avstand

– Vi aksepterer straffen og kommer ikke til å anke. Vi tar sterk avstand på fra slik oppførsel på fotballbanen og nå vil vi forebygge slik at slike episoder ikke skjer igjen, sier Branns sportsjef, Rune Soltvedt til brann.no.
  Både spiller og klubb har også beklaget hendelsen.

Ikke ekstra straff

– Brann som klubb har ingen tradisjon for å gi spillerne en ekstra straff utover det som er gitt av NFF. Men sammen med Bamba har vi blitt enige om at han skal være med på fire forebyggende tiltak som hindrer at slike episoder skjer igjen. Både for hans del, men også for hele norsk fotball. 
  – Slike episoder vil vi ikke ha i norsk fotball, sier Soltvedt til brann.no.
  Tiltakene det er snakk om er enten i regi av Brann, der Brann og Bamba er med og snakker om episoden. Målet er å hindre at slike ting skjer igjen.

-- annonse --