-- annonse --
Nyheter
SYKEPLEIER: Brann-trener Lars Arne Nilsen er beredt til å gjøre en frivillig jobb som sykepleier i forbindelse med korona-krisen. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Det forteller han til Eurosport.
  Nilsen, som er utdannet sykepleier, ønsker å bidra for avhjelpe et presset helsevesen i den ekstraordinære situasjonen vi er i.

Lenge siden

– Jeg har meldt meg som frivillig om de skulle få behov for meg. Jeg er jo gammel sykepleier og selv om jeg er rusten er jeg disponibel om det trengs. Men da tror jeg det skal være skikkelig krise før de henter inn meg igjen, sier Brann-treneren til Eurosport.
  Han legger til at det er veldig, veldig mange år siden han jobbet som sykepleier.
  – Men det er klart at hvis det blir mye karantene og sykdom på helsepersonell så kan jeg steppe inn. Jeg har ikke noe å gjøre akkurat nå og hvis det blir virkelig krise så har de i alle fall navnet mitt. Jeg har jo en erfaring fra gammelt av og kan sikkert brukes hvis det virkelig kniper.

Unntakstilstand

Som alle andre lag trener Nilsens Branns-spillere for tida hver for seg etter egne treningsopplegg. Fellestreninger blir det tidligst snakk om mot slutten av måneden, men Brann-treneren er forberedt på at det kan ta lenger tid enn det.
  – Det er unntakstilstand nå, vi følger rådene fra helsemyndighetene og så må vi bare ta ting som det kommer, sier han til Eurosport.

-- annonse --