-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Bryant Lazaro har fått ny jobb i Ecuador, som utviklingssjef i Deportivo Cuenca. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Det gleder meg at vårt medlem Bryant Lazaro har fått denne spennende muligheten som Director of Player Development I toppklubben Club Deportivo Cuenca, i Ecuador. Han er en meget talentfull fotballtrener som vil bygge verdifull kompetanse og nettverk gjennom sitt virket i Sør-Amerika, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.

Håper på retur til Norge

– Selv om Bryant fikk en kjedelig avslutning som hovedtrener i Øygarden i OBOS-Ligaen i fjor, håper jeg å se ham tilbake i norsk fotball om noen år. Han er en trener jeg har store forventinger til, og til tross for sin unge alder har han allerede mye erfaring fra trenerengasjement i Spania og Norge, fortsetter Moen.
  Før han kom til Øygarden var Lazaro trener både for Tromsø 2 og Alta her i Norge. Han har også bakgrunn fra akademiene til de spanske klubbene Sevilla og Levante.

Nyttig erfaring

– Norsk Fotballtrenerforening forsøker etter beste evne å holde kontakt med våre medlemmer som jobber i andre land og verdensdeler, og forsøker innimellom å dele noen av deres erfaring med andre trenere i Norge gjennom blad og nettside. Jeg gleder meg til å høre mer fra Bryant i Ecuador når han kommer mer i gang med oppdraget, føyer Teddy Moen til.
  Deportivo Cuenca er en av de største klubbene i Ecuador, og klubben har jevnlig kvalifisert seg for Copa Libertadores and Copa Sudamericana. 
  Lazaro har UEFA PRO-lisens fra Spania og i tillegg den argentinske PRO Conmebol-lisensen, som er gyldig i hele Sør- og Nord-Amerika. 

-- annonse --