-- annonse --
Nyheter
KREATIVT: Pilkast er en av øvelsene på den ukentlige alternative treningsøkta for Buviks juniorlag. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Vi skal ikke miste én eneste spiller, sier Johansen til Adressa.
  – Vi må tørre å være barnslige. Mange sliter med å komme tilbake til trening når de vet at de skal løpe ei mil. Vi vil at treningen skal være lystbetont, fortsetter han.

Smittevernregler og fantasi

Nå er det bare smittevernregler og fantasien som begrenser innholdet i den ukentlige alternative treningsøkta Buviks juniorlag kjører i nærmiljøet like utenfor Trondheim.
  Dart, spydkast, vannbegerstafett og stille lengde er blant øvelsene de unge fotballspillerne har fått prøvd seg på de siste ukene.

Populært

Og det er ingen tvil om at tiltaket har slått godt an. Treneren kan bokføre nær 100% oppmøte på de alternative treningene.
  Overfor Adressa gir spillerne uttrykk for at de synes dette er artig og motiverende.  – Da det ble snakket om dart og vannstafett, begynte jeg å lure på hva som egentlig skjer, med tanke på at vi er vant med fotball. Det var litt rart, men det er artig å gjøre andre ting, sier Simen Lund (17) til avisa.
  – Dette gjør at vi blir motivert til neste sesong. Vi bygger lagsfølelse og garderobekultur, supplerer Oskar Kvernmo Jakobsen (19).

Her er bildeglimt fra noen av de andre aktivitetene Buvik-juniorene driver med om dagen:

Buvik2Foto: Privat

Buvik4Foto: Privat

Buvik3Foto: Privat

 

 

-- annonse --