-- annonse --
Nyheter
STAPPFULLT: Meet-salen på Ullevaal var fylt til randen under Cupfinaleseminaret 2019. I år arrangeres Cupfinaleseminaret 19.-21. november. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Dette er første gang i arrangementets 32 år lange historie at Cupfinaleseminaret ikke arrangeres samme helg som Cupfinalen for menn, som i 2020 spilles søndag 25. oktober.

Full serierunde

– Så lenge det spilles full serierunde i både OBOS-ligaen (1. div.), PostNord-ligaen (2. div.), Norsk Tipping-ligaen (3. div.) samt lokale serier og aldersbestemt fotball samme helg som Cupfinalen menn, sier det seg selv at vi ser oss nødt til å legge Cupfinaleseminaret til en annen dato, sier NFTs daglige leder Teddy Moen.
   – Alle fotballtrenere på alle nivåer under Eliteserien er i målgruppa for Cupfinaleseminaret, og derfor må vi tilpasse vårt arrangement til alle disse som trenger etterutdanning og faglig påfyll.  Derfor var dette et ganske enkelt valg, fortsetter han.

Sammen med kvinnefinalen

Moen er samtidig glad for at Cupfinaleseminaret kan arrangeres i tilknytning til Cupfinalen for kvinner, som spilles lørdag 21. november.
  – I en tid hvor kvinnefotballen er i skuddet som aldri før åpner dette spennende muligheter også med tanke på Cupfinaleseminarets faglige program.
  Samtidig er det forventninger til at Cupfinaleseminaret kan tiltrekke seg flere deltakere gjennom at det også spilles aldersbestemte NM-finaler fredag og lørdag samme helg.

Skal vokse og utvikles

Teddy Moen forsikrer videre at det slett ikke vil være noen sovepute for Norsk Fotballtrenerforening at Cupfinaleseminaret 2019 ble et av de største – og trolig det aller beste gjennom tidene.
  – Cupfinaleseminaret er Nordens største fagtiltak for fotballtrenere. Det er den viktigste arenaen for nødvendig etterutdanning for trenere med UEFA B-, UEFA A- eller UEFA PRO-lisens, samt for trenere med ulike keepertrenerlisenser. Vår ambisjon er å styrke og videreutvikle dette tilbudet.
  – Vi ønsker at Cupfinaleseminaret skal bli både større, bedre og morsommere, understreker Teddy Moen.

Følg med på fotballtreneren.no, cupfinaleseminaret.no og i magasinet Fotballtreneren for oppdateringer om Cupfinaleseminaret 2020 – og meld deg på når påmeldingen starter på forsommeren.
  Tidlig påmelding gir også de beste prisene.

-- annonse --