-- annonse --
Nyheter
HJEMMEBANE: Når det meste – også fotballen – er satt på vent, er hjemmebanen en viktig arena for fotballspillere. Det finnes mange muligheter for egentrening for å bli en bedre fotballspiller.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Vi holder avstand – men står sammen, er det tydelige budskapet fra Norsk Toppfotball.

Treningstips

– Dagene vi nå går inn i oppleves uvirkelige og påvirker hele samfunnet, også fotballen. Regjeringen har innført de strengeste tiltak vi som nasjon ikke har opplevd siden krigen. Det gjør hverdagen utfordrende for mange, også for oss i toppfotballen.
  – Vi må alle bidra i en felles dugnad for å bremse smitten, og vise solidaritet for de som er sårbare, skriver NTF på sin hjemmeside.
  Som inspirasjon til fotballspillere i karantene deler NTF også video med treningstips fra Freddy dos Santos til hvordan bli en bedre fotballspiller ved å trene på egenhånd.

Satt på vent

– Dessverre er fotballen satt på vent. Den viktigste kampen spilles nå på hjemmebane, og det er rørende å se det fellesskapet klubber, supportere og samarbeidspartnere nå viser på andre arenaer. Norsk fotball er bygget på dugnadsånd og lokalpatriotisme, det samholdet vi nå viser binder oss sammen og skaper bånd selv om vi ikke møtes. Fotballen tilhører folket og supporterne, dere er hjertet og sjela i og rundt klubbene. Det er dere som skaper, uttrykker og deler lidenskapen og fellesskapet vi alle er så glad i. Derfor oppfordrer vi nå alle supportere og spillere til å delta på den viktigste arenaen; Hjemmebanen, skriver NTF videre og minner om:
  – I mellomtiden ønsker vi også at alle tar ekstra vare på hverandre og bryr seg litt ekstra om de som trenger det. Vi gleder oss til å se dere igjen!

-- annonse --