-- annonse --
Nyheter
ÅRSRAPPORT: NFTs årsrapport for 2019 kan nå leses og lastes ned. Rapporten blir behandlet på NFTs digitale årsmøte tirsdag 5. mai.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Årsmøtet i NFT skulle etter planen blitt gjennomført på Thon Hotel Storo i Oslo tirsdag 31. mars. Men, som alle andre arrangement, ble også dette møtet utsatt på grunn av koronasituasjonen. Årsmøtet i Norsk Fotballtrenerforening blir derfor i stedet avholdt digitalt i kveld - tirsdag 5. mai kl. 19.00. Husk å melde deg på.

Slik blir du med

Alle medlemmer i NFT kan delta på årsmøtet, og det er mulig å delta både via en ordinær datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.
  Det eneste du trenger å gjør er å melde deg på i forkant av møtet, senest mandag 4. mai.

  • For å melde deg på; send en e-post til . Så sender vi tilbake en e-post med link til møtet, som det bare er å klikke på når møtet starter.

Digitalt for første gang

Med bakgrunn i usikkerheten rundt når det kan være mulig å gjennomføre arrangementer med mange folk til stede, har styret i NFT derfor besluttet at årsmøtet i foreningen dette året skal gjennomføres digitalt – via Teams.
  Dette blir første gang i historien at et årsmøte i NFT gjennomføres på denne måten, men både styret og daglig leder Teddy Moen håper på god oppslutning, selv om møteformen blir litt annerledes enn tidligere.

Årsrapporten er klar

Årsmøtet blir altså gjennomført tirsdag 5. mai fra kl. 19.00 til kl. 21.00, og på agendaens står i tillegg til vanlige årsmøtesaker også behandling av forslag til strategiplan for NFT for perioden 2020-2022.

 

-- annonse --