-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Elise Richardssen får ny jobb som landslagstrener. Foto: Frode Dalseng/FL Fart
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Elise Richardsen har bachelorgrad i idrettsvitenskap, og har tidligere jobbet for Lyn Toppfotball og Sarpsborg 08. Hun har UEFA A-lisens, og er en av ti trenere som er med i NFFs prosjekt for kvinnelige trenere.
  Hun er nå trener for Fotballaget Farts damelag, som rykket opp til Toppserien. I tillegg er hun ansvarlig for idrettspsykologi ved Wang Toppidrett i Hamar.

Ydmyk og stolt

– Jeg er ydmyk og stolt over å ha fått en slik mulighet, og gleder meg enormt til å ta fatt på oppgavene som venter. Hverdagen blir spennende og utfordrende, og jeg ser frem til å jobbe med dyktige mennesker i både krets og forbund. Nå er det bare å se frem til samling med U20 rett etter nyttår og første talentleir for J15 i starten av februar, sier Elise Richardsen til fotball.no.

Store forventninger

NFFs elitedirektør Lise Klaveness har store forventninger til Richardsen.
  – Vi er veldig fornøyde med å få Elise med i gruppen av landslagstrenere. Elise er fra før med i prosjekt kvinnelige topptrenere. Hun har fått de beste referanser, er underveis i A-trenerkurset og har gjort meget godt inntrykk i intervjuer med oss, sier Klaveness til fotball.no.

Kjenner landslagene

– Elise har fra før god innsikt i landslagsarbeidet etter å ha vært med i lederteamet for G19-laget, og er nå mental trener for U20-landslaget som skal spille VM til sommeren. Hun har dessuten vært en sterk bidragsyter i trenerteamet til Fart som i år rykket opp til Toppserien. Hun har erfaring fra toppfotball både på gutte- og jente/kvinnesiden og er i det hele tatt en svært spennende trener med fremtiden foran seg, sier Klaveness.

-- annonse --