-- annonse --
Nyheter
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

IK Grand Bodø er en fotballklubb med totalt 700 medlemmer. De har aktivitet innenfor alt fra barn -og ungdomsfotball til seniorfotball; med et herrelag i lokalt 4.divisjon og et damelag i all norsk 1.divisjon.

Klubbens  virksomhetsidé lyder; «I et trygt og godt miljø skal IK Grand Bodø gjennom bred satsing, med godt kvalifiserte trenere og frivillighetsarbeid, utvikle jenter og gutter til toppnivå innen fotball. Dette forutsetter en sunn og god økonomi». Deres visjon er «Grand Bodø skal være Flaggskipet i Nord», og deres hovedmål er å etablere seg i Toppserien for kvinner.

Stillingen IK Grand Bodø tilbyr er knyttet til klubbens hovedprodukt - fotball. Klubbens idé er at de har et trygt og godt miljø som skal tilby en bred satsning med godt kvalifiserte trenere og frivillighetsarbeid, utvikle jenter og gutter til topp og bredde i fotball.

IK Grand Bodø er en fotballklubb i stor utvikling og har per i dag 3 fulltidsansatte personer i administrasjon og sport. I tillegg har de flere tilsatt i brøkstillinger (FFO)
  Stillingen er en kombinasjon av å være på og videreutvikle klubben, administrator i barne- og ungdomsgruppen (FGBU) og Fotballfritidsordning FFO.

Les selve utlysningen på klubbens hjemmeside.
  Søknad sendes elektronisk til Grand Bodø. epost:
  For mer informasjon kontakt. Daglig leder Vidar Stormo på tlf. 92643800 eller på e-post:
  Søknadsfrist: 17 april .2019
  Oppstart: Sommer/Høst 2019
  Stillingsprosent: 100%

-- annonse --