-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Arne Erlandsen er klar for ny trenerjobb - i Finland. Foto: NTB scanpix
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

I følge VG har denne prosessen faktisk pågått en stund, Erlandsen anslår «kanskje et par måneder» fra første gangen han hørte om mulig interesse fra klubben. En finsk agent – som ifølge Erlandsen har hatt samarbeid med tidligere Lillestrøm-spiller og agent Kjetil Osvold – har vært bakgrunnen for at nordmannen ble spilt inn for klubbledelsen. Erlandsen har signert en ettårsavtale med mulighet for forlengelse på ytterligere ett år.

Jobber man hardt nok kommer man tilbake

Dette er oppskriften til Arne Erlandsen når han nå har kjempet seg tilbake i fotballens arena. Og det har vært en knallhardkamp etter at han og LSK tok cupokalen i 2017, senere fikk han sparken, samtidig som han gikk inn i et samlivbrudd, så dukket kreften opp.
  – Når du har operasjon, stråling og cellegift, preger det kroppen en periode. Jobber du hardt, kommer man alltid tilbake. Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg er i så bra form. Det har ikke kommet gratis, beskriver 59-åringent til VG.

Oppstart i januar

– Finsk fotball er i kraftig medvind. Det ligger an til å bli EM på landslaget, som har mye å si for den hjemlige interesssen. De har HJK som har vært et slags Rosenborg i Finland, sier Arne Erlandsen til VG.
  Arne har vært en trofaste medlem i Trenerforeningen i mange år og deltaker på hvert eneste cupfinaleseminar.

 

-- annonse --