-- annonse --
Nyheter
Gjest
Fotballtreneren

ANNONSØRINNHOLD

Dette er et supert verktøy for trenere, spillere og fotballklubber som kan gjøre fotballen morsommere, mer lærerik og i tillegg gi merinntekter.
Joymo har utviklet en livestreaming-plattform for breddeidretten, som gjør det mulig for fotballklubber å livestreame sine kamper. Kampene blir gjort tilgjengelig for de som ikke kan møte opp på stadion for å se direkte, samtidig som klubben kan tjene penger på billettsalget!

I disse Covid-19 tider med klare begrensinger for tilstedeværelse, kan Joymo gi nye muligheter i ditt arbeid som trener og gi klubben en ny inntekstskilde.

Spillerne og trenerne får en unik mulighet til videreutvikling gjennom videoinnhold, som blir lagret systematisk på plattformen; Joymo Arena.

Hvordan livestreame?

Joymo tilbyr to måter å livestreame og sende innhold til plattformen på:

  1. Joymo har utviklet et ubemannet kamera, spesielt laget for breddeidretten, som kalles Joymo LiveCaster Pro. Kameraet er veldig enkelt å bruke, og det kreves ingen kameraperson. Man har utviklet en algoritme som følger spillet på banen, på samme måte som en kameraperson hadde gjort. Les mer om kameraet vårt her.
  2. Joymo tilbyr en iOS applikasjon kalt Joymo Share. Dette er en billigere, mer mobil måte å livestreame kamper på. Appen gjør det mulig for din fotballklubb å livestreame kamper eller treninger fra en smarttelefon eller iPad. Les mer her.

Et tilbud du ikke kan si nei til!

Tilbudet som alle NFTs medlemmer får, går frem til lørdag 31. oktober 2020:

  • De som melder seg opp som nye brukere av Joymo, kan benytte seg av Joymo Share gratis for sesongen 2020/21*.

Med din telefon eller nettbrett kan du altså tjene penger på billetter og digitale sesongkort til ditt lag og klubb. 

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, ta kontakt med Torill i Joymo (). Er du interessert må du legge ved koden “NFTJOYMO20”.

*ingen lisenskostnad frem til sesongslutt 20/21 - gjelder bare for nye Joymo-kunder. Vanlige tjenestevilkår er gjeldende.
(Pris på Joymo Arena lisens er 1.990 kr eks. mva. per år).

Hvorfor filme?

Det er flere grunner til at en trener eller en klubb ønsker å gjøre videoopptak. Det kan eksempelvis være:

  • Forhindret fra å være fysisk tilstede: JOYMO tilbyr en løsning for streaming som gjør det mulig for personer som ikke kan være fysisk tilstede, å oppleve kamper, konkurranser og lignende. Lagene velger selv om de vil ha denne funksjonen, og kun de som er invitert, vil ha anledning til å se opptakene.
  • Mer effektiv spillerutvikling: Både for trenerne og spillerne selv blir det enklere å se hva hver enkelt er flinke på og hva man kan bli bedre på dersom man kan se det på opptak. Med opptak blir det også lettere å se progresjonen over tid.
  • Enklere og mer oversiktlig filming: Joymo tilrettelegger for enkel og brukervennlige løsninger for opptak med god kvalitet. JOYMO tilbyr også nyttige funksjoner for administrering og deling av opptakene gjennom applikasjonen.
  • Skadeforebygging: Trenere, spillere og profesjonelle som fysioterapeuter kan gå gjennom opptakene og få et godt bilde på hva som kan gjøres annerledes for å forebygge eller unngå skader.
  • Minner og opplevelser: Videoopptakene gjør det lett for spillere og andre utøvere til å se på gamle videoer av seg selv og av laget om man vil.

GDPR (personvernforordningen) hensynstatt

Joymo har jobbet tett sammen med Norges Idrettsforbund, juridiske eksperter på området samt Datatilsynet for å sikre at prosessene rundt bruk av Joymo er GDPR kompatible. Les mer om dette her

Hvordan sikre nye inntekter ved bruk av Joymo?

Med Joymo kan du enkelt filme og livestreame arrangementer og treninger, lagre innhold og selge streamingtilgang til fans, familie og venner.

Hva med å lage en egen TV-kanal for deres klubb? JOYMO kan brukes til svært mye - og på en enkel måte lage innhold til klubbens egen TV-kanal. Snakk om å bygge identitet og profil.

Med JOYMO har altså klubben økt mulighet til å enkelt sørge for tre ting: Inntektsøkning, spillerutvikling og videotilgang til idrettsarrangementet når som helst.

Les her om hvordan Lillehammer Faaberg Håndball tjente 120 000 kroner som følge av streaming via Joymo. 

«Covid-19 har lært oss at  vi fortsatt kan se fotballkamper, selv om man ikke kan komme inn på anlegg. Med denne strømmeplattformen  kan  man nå enkelt kjøpe tilgang til kamper og  turneringer hos de lokale klubbene til en billig penge. På den måten kan man også støtte lokale idrettsarrangement og faktisk se lokale spillere i aksjon over hele Norge.  Salg av «digitale» billetter til flere idrettsarrangementer er allerede utprøvd gjennom JOYMOs løsninger, og med gode resultater. Fotballtrenere bør kjenne sin besøkelsestid og pushe på å få JOYMO inn i sine fotballklubber - for å videreutvikle driften og omdømme.»
Teddy Moen, daglig leder i Norsk Fotballtrenerforening

 

 

-- annonse --