-- annonse --
Nyheter
OPPDATERT: Fotballens koronavettregler er oppdatert i tråd med de skjerpede nasjonale retningslinjene.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

De viktigste endringene er:

  • All aktivitet utendørs må gjennomføres med minst en meters avstand
  • Aktivitet innendørs kan ikke gjennomføres.

– Dette er ikke slik vi ønsket å starte det nye fotballåret for alle barn, ungdom og resten av spillerne i breddefotballen, men vi er nødt til å følge rådene og retningslinjene som gis av myndighetene. Det var avgjørende for barn og ungdom å få en normal idrettshverdag gjennom høsten 2020. Idrettens viktige rolle har aldri vært mer åpenbar enn i koronaperioden. Vi er veldig fornøyde med måten koronavettreglene har blitt fulgt helt siden de kom i fjor vår, og vi håper og tror at det også nå vil følges opp like godt av klubbene og spillerne, og at vi raskest mulig kan begynne med aktivitet igjen, sier Alf Hansen, direktør for utvikling og aktivitet i NFF til fotball.no.

Lagene som er en del av toppfotballprotokollen – det vil si klubbene i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner, PostNord-ligaen og Eliteserien i futsal er unntatt fra de nye bestemmelsene.
  Alf Hansen sier at NFF har en klar forventning om at det vil åpnes mer opp igjen for aktivitet etter at denne 14-dagersperioden er over.

-- annonse --