-- annonse --
Nyheter
ÅPNER DØRENE: IK Start har laget en dokumentarserie om klubbens indre liv. Foto: ikstart.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Gjennom så langt seks episoder inviterer Sørlandsklubben til innsiden av klubben, filmet og redigert av praksisstudent Bjørge Dahle Johansen. Serien er lagt ut på Starts hjemmeside.

I første episode ble det gitt et innblikk i noe av det spillerne må gjennom i sesongoppkjøringen og hvordan fysisk trener Atle Thunshelle tester, måler og planlegger økter for hver enkelt spiller.

 

I andre episode ble Henrik Robstad fulgt gjennom en hel dag. Bli med på innsiden og se hvordan livet som Start-spiller er.

I episode 3 får du se hvordan spillerne og støtteapparatet har det på kampdag. Vi var med materialforvalter Rune, ble med på spillermøtet og i garderobe før kampen, i pausen og etter kampen mot Mjøndalen.

I fjerde episode får du se hvordan Joey Hardarson og resten av trenerteamet jobber i hverdagen.

I femte episode får du se noe av det Start bidrar med utenfor fotballbanen, gjennom Start Life Support, Gatelaget og samarbeid med andre organisasjoner.

 

I sjette episode får ser man nærmere på hvordan det jobbes i utviklingsavdeligen i klubben. Start har 14 sørlendinger i A-stallen i dag, og målet er at det hele tiden skal komme frem nye sørlandske fotballprofiler som kan sette sitt preg på Starts A-lag. For å klare det bruker klubben store resurser, og det jobbes detaljert og målrettet med de største talentene i regionen.

-- annonse --