-- annonse --
Nyheter
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Tradisjonsrike FK Mjølner var den første nord-norske klubben som spilte i øverste divisjon, og har mange år bak seg i og tett oppunder toppen i norsk fotball.
  I 2017 rykket Mjølner opp i 2. divisjon (PostNord-ligaen), og klubben tok en sterk 7. plass i 2018-sesongen.

Skal begeistre

– Ønsker du en unik mulighet og en fantastisk reise i Nord-Norge er muligheten her! Vi som klubb har en visjon om at «vi skal begeistre». Ønsker du å begeistre store og små, unge og gamle. Ja da er kanskje du, akkurat den personen vi ser etter, skriver Mjølner i utlysningen etter ny hovedtrener på sin hjemmeside.
  – Vårt mål er å etablere oss i 2. divisjon i løpet av en 3 årsperiode. Vi ønsker å skape et solid fundament for varig sportslig utvikling. Klubben verdsetter omdømme og økonomi høyt. Klubben har tett dialog med eliteserielag som Bodø Glimt og TIL, skriver klubben videre.

Takker Stian Johnsen

Samtidig takker klubbledelsen Stian Johnsen for en god job som Mjølner-trener.
  – Stian har ledet laget på en bra måte. Laget har spilt underholdende fotball og til tider spilt jevnt med lag med betydelig større tilgang på ressurser. Laget imponerte stort i 2018-sesongen og kjempet lenge om en topplassering. Stian har gjennom sin erfaring også bidradd til at klubben har tatt steg i riktig retning. Vi er takknemlig for det, sier styreleder Tage Karlsen til Mjølners hjemmeside.

Søknadsfrist på stillingen er 4. februar, med tiltredelse snarest mulig.

-- annonse --