-- annonse --
Nyheter
SPILLERUTVIKLER: Bodø/Glimt søker spillerutvikler i full stilling.
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Bodø/Glimt spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion, og klubben spiller på øverste nivå i Norge. Klubbens akademi ble klassifisert som topp 3 nasjonalt denne sesongen, og spillere fra akademiet har suksess både i klubben, andre lag i Norge og utlandet.

Jobbeskrivelse:
Rollen til spillerutviklerne (G6-12) er grunnleggende for den langsiktige visjon til FK Bodø/Glimt om å utvikle de beste unge spillerne fra Nord-Norge. Spillerutvikler er ansvarlige for implementering og gjennomføring av akademiets treningsmetodikk med G6-12 spillere samt være trener for aldersgruppen G13-15 i akadamiet. En vil arbeide tett sammen med Utviklingsleder og Trenerutvikler.

Spillerutvikleren (G6-12) vil ha hovedansvaret for implementere G6 – 12 metodikken til: - Bodø/Glimt’s lag i alder 6-12 år - Bylag - FFO - Våre samarbeidsklubber - Ekstratiltak 6 – 12 år

Utvikling av ukentlige treningsplaner for alle av våre lag i alder 6-12 år. Dette er noe som skal lages og levers gjennom vårt digitale verktøy XPS. I tillegg til dette skal en jobbe tett med trenerne på G13 – G15 akademiet: - Være en av trenerne på feltet. - Planlegge individuelle økter - Gjennomføre spillerevaluering

Spillerutvikler skal sørge for at sesongplanlegging, kampforberedelse og evalueringsdokumentasjon er oppdaterte og nøyaktige. Spillerutvikler har også delansvar for planlegging og koordinering av aktivitet og tiltak. Kommunikasjon med foreldre og andre frivillige er en viktig del av rollen.

Nødvendig kompetanse og kvalifikasjoner:
Det er avgjørende, at søkeren har en UEFA B-lisens og en bakgrunn innen innenfor læreryrket eller forståelse av pedagogikk vil være positivt. Dokumentasjon på relevant trenererfaring fra et fotballakademi eller andre relevante utviklingsmiljø innen fotball er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være selvdrevet, trygg på å jobbe som en del av et team, og ha sterke kommunikasjonsevner (Norsk, Svensk eller Dansk). Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Du kan søke med elektronisk CV til .

Lønnen vil være 400 000-450 000 kroner, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Søknadsfrist 8. november 2019.

-- annonse --