-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Lena Tyriberget skifter beite fra NFF til Avaldsnes. Foto: DIGITALSPORT
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

De siste tre årene har Tyriberget hatt ansvaret for Norges J16- og J17-landslag, etter å ha jobbet med ulike aldersbestemte landslag helt siden 2002. Nå får regjerende cupmester Avaldsnes på Haugalandet gleden av stangesokningens inngående fotballkunnskap.

– God timing

– Timingen var god og det er en spennende utfordring. Avaldsnes er en klubb med ambisjoner, og det gir meg muligheten til å prøve meg i hverdagen og stå i det som leder, både på og utenfor feltet. Rammene i klubben og en spennende spillergruppe gjør dette til en interessant og utfordrende jobb, sier Tyriberget til fotball.no om hvorfor hun nå velger å vende nesen vestover.
  Hun skal fullføre sin heltidsjobb i NFF med J17-landslaget i den påfølgende eliterunden i april, og i et eventuelt EM-sluttspill, før hun begynner i Avaldsnes.

Attraktive trenere

Seksjonsleder for aldersbestemte landslag i NFF, Truls Dæhli, beklager overfor fotball.no at Fotballforbundet mister Lena Tyriberget som landslagstrener.
  – Lena har vært en strålende landslagstrener for oss, så det er synd at vi mister henne. Samtidig er dette bare enda en bekreftelse på at våre landslagstrenere er attraktive. At de går ut og jobber i norsk toppfotball, er også noe som er bra. Så det er bare å ønske Lena lykke til, sier Dæhli til fotball.no.
  Lena Tyriberget har tidligere også sittet i styret i Norsk Fotballtrenerforening.

-- annonse --