-- annonse --
Nyheter
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

2020 har vært et krevende år for veldig mange – også innenfor fotballen. Koronapandemien har preget hele landet vårt gjennom store deler av året. Fotballsesongen ble på langt nær slik vi så den for oss for ett år siden, og det er ennå ikke over.
  Derfor må vi belage oss på at også det nye året starter med restriksjoner. Fotballfamilien har gjennom 2020 vist en imponerende disiplin, stayerevne og vilje til å være løsningsorienterte slik at vi kunne få så mye og normal fotballaktivitet som mulig. Fortsatt må vi ha fokus på den dugnaden en stund til. Klarer vi å mobilisere gir det godt håp om at vi kan gå en ganske normal 2021-sesong i møte.

Tre gode huskeregler

Om hver enkelt av oss husker de tre viktigste reglene i denne tida, øker sjansene for at vi er tilbake til normalen så raskt som mulig:

  • Hold avstand
  • Vask hendene
  • Vær hjemme om du er sjuk

NFT er på banen

For Norsk Fotballtrenerforening var den største konsekvensen av pandemien at vi dessverre ble nødt til å utsette Cupfinaleseminaret i 2020. Seminaret skulle vært arrangert 32. år på rad, men under rådende forhold var det ingen annen mulighet enn å utsette arrangementet.
  Som et lite plaster på såret gjennomførte vi en digital impulssamling en lørdag i midten av desember, med nærmere 400 deltakere fra hele landet. 

Nå planlegger NFT for et aktivt år i 2021, hvor tilbudet til våre medlemmer skal bli enda bedre og mer omfattende enn noen gang. Det planlegges flere ulike tiltak og arrangementer, ikke minst skal Cupfinaleseminaret være tilbake til høsten.
  Nærmere informasjon vil komme på nyåret, så fort vi vet mer om hvordan situasjonen utvikler seg.

Fire utgaver av Fotballtreneren

Også i 2021 vil NFT gi ut fire utgaver av magasinet Fotballtreneren – rett hjem i postkassa til alle våre medlemmer, og en av mange viktige grunner for å være medlem i Norsk Fotballtrenerforening.

  • Har du lyst til å lese Fotballtrenere, men ennå ikke er medlem i Norsk Fotballtrenerforening? Meld deg inn her.
  • Det er også mulig å tegne abonnement på Fotballtreneren. Det gjør du her.
-- annonse --