-- annonse --
Nyheter
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123
  • Hvor: Thon Hotel Bergen Airport, Kokstadvegen 3, 5257 Kokstad
  • Når: Torsdag 27. august kl. 18.00 – 20.00
  • Påmelding: Her

2020 har vært et utfordrende år for klubber, spillere og trenere. Men Covid-19 pandemien har også åpnet opp for at klubber har måtte tenke annerledes, kreativt samt se nye muligheter. Det har gitt mange miljøer et ekstra løft inn i fremtiden.

Norsk Fotballtrenerforening er den kollektive stemmen for fotballtrenere i Norge. NFT har over 3000 medlemmer og gir en rekke tilbud til fotballtrenere på alle nivåer. Jan Otto Solberg og Ronny Geson Gunnarsson vil fortelle om hvorfor fotballtreneren er en avgjørende ressurs for et fremgangsrikt utviklingsmiljø. Men også hvordan klubbene må jobbe for å utvikle dyktige trenere som kan ivareta spillerne på en best mulig måte.

Joymo har utviklet en livestreaming plattform for breddeidretten, som gjør det mulig for fotballklubber å livestreame sine kamper. Kampene blir gjort tilgjengelig for de som ikke kan møte opp på stadion for å se direkte, samtidig som klubben kan tjene penger på billettsalget! På trenerkvelden vil du og andre klubbledere få informasjon om hvordan din klubb kan skape en ny inntektskilde gjennom livestreaming, drive bedre spillerutvikling og samtidig spre fotballglede.

Thon Hotels ønsker å bidra til norsk idrett og norsk fotball spesielt. En idrett som favner alle samfunnslag og ulike aldersgrupper og som bidrar til engasjement og gode opplevelser. Thon Hotels er en stor samarbeidsparter med NFT og Joymo, og ønsker med dette å sette farge på dagen til det norske folk samt støtte opp om den store breddeaktiviteten i norsk idrett. Gjennom samerbeidet får klubber muligheten til å streame idretten sin til de som ikke kan være der og spre idrettsglede. Tiltaket er også en del av prosjektet for å stimulere til mer bærekraftig klubbøkonomi. Gjennom produktet Thon Sport får også lag, klubber og kretser innenfor norsk idrett 20-25 % rabatt på overnatting. Thon tilbyr også faste lave priser på konferanser i helgene. Informasjon om hvordan benytte deres tilbud vil bli gitt i møtet. Alle deltakere vil også være med i trekningen av en rekke spennende premier fra Norsk Fotballtrenerforenings samarbeidspartnere.

Meld deg på ved å klikke HER.
S.U. onsdag 26. august

  • Kvelden er gratis
  • Enkel servering
  • Maks plass for 50 deltakere

VELKOMMEN!

-- annonse --