-- annonse --
Nyheter
TAKKNEMLIG: Daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballforening er svært takknemlig for bidragene med brukt fotballutstyr daglig leder Lars Wettestad igjen kan overrekke på vegne av IL Skrim, utstyr som kommer godt med hos MYSA i Mathare-slummen i utenfor Kenyas hovedstad Nairobi. Foto: Ole John Hostvedt, Laagendalsposten
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Ved siden av tilrettelegging for mer utdanning av fotballtrenere, bidrar også NFT med brukt fotballutstyr til trenere, spillere og tillitsvalgte.
  Svært få i Mathare-slummen kan ta seg råd til å kjøpe fotballutstyr, og det er stor mangel på både fotballer og fotballsko. Derfor er gjerne gleden stor, når MYSA kan motta noe brukt utstyr fra Norge og fra norske miljøer. Dette blir distribuert til de som trenger det, og slike ting betyr enormt mye for interessen og engasjementet i frivillighetsarbeidet i slummen.
  Undertegnede synes også det er hyggelig å se at spilletrøyer fra norske klubber gjenkjennes i Mathare når jeg er på besøk. Og jeg ser med selvsyn hvilken stolthet gutter og jenter bærer dette utstyret med.

IL Skrim er med på laget!

Mye av bidraget på utstyrssiden til MYSA er kommet via IL Skrim på Kongsberg. Ved tre anledninger har NFT mottatt utstyr i gave fra klubben. I veldig god kvalitet.
  Utstyret er samlet inn hovedsakelig via fotball- og håndballgruppa, som er to av ni særidretter som ligger inn under IL Skrim-paraplyen.
  Daglig leder Lars Wettestad forteller at klubben mener det er riktig og viktig å vise medlemmene at IL Skrim er en klubb som tar sosialt ansvar også utover deres egne grenser ved å bidra til å spre idrett - og aktivitets muligheter til flest mulig.
  IL Skrim er et bredde idrettslag som legger ned mye innsats i å fremstå som en klubb som tenker «hele» utøveren, i alle aldre og med alle slags ambisjoner. For å klare dette har klubben blant annet startet opp egen ungdomsklubb, drevet på dugnad med gratis inngang og et 100% terskel- og prestasjonsfritt miljø.

Lars Wettestad mener at det å vise og ikke minst føle at klubben også bidrar ovenfor de som ikke har de samme forutsetninger som oss her til lands for å kunne delta i aktiviteter, er en viktig faktor for dem i arbeidet med å være en viktig samfunnsaktør. Ikke en forening som «bare» bidrar trening og kamp!
  IL Skrim vil fortsette å støtte Trenerforeningens prosjekt i Mathare-slummen. Og vil donere mer utstyr og kanskje også andre produkter som kan styrke prosjektets målsettinger.

Har dere noe utstyr å gi bort?

Trenerforeningen vil gjerne motta mer fotballutstyr til sitt prosjekt i MYSA. Har du, ditt lag, din klubb eller noen i ditt nettverk, fotballutstyr dere har lyst til å gi bort til et godt formål?
  Ta gjerne kontakt med undertegnede på e-post , så skal vi sørge for å ta hånd om dette. Med en garanti for at utstyret vil komme mange andre barn og ungdommer i slummen av Mathare til gode.

-- annonse --