-- annonse --
Nyheter
HEDERSPRIS: Åge Hareide fikk Kniksens hederspris under Fotballfesten 2017 mandag kveld. Foto: DIGITALSPORT
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Danmarks norske landslagstrener Åge Hareide var rørt til tårer da han ved avslutningen av TV-showet Fotballfesten 2017 – direktesendt fra Ullevaal stadion på TV Norge – ble kalt opp til scenen av sin tidligere elev Ole Gunnar Solskjær, som vinner av Kniksens hederspris.
  Prisvinneren var både stolt, glad og rørt.
  – Det har vært en veldig lang reise. For 47 år siden spilte jeg den første kampen på toppnivå i Norge. Jeg har så mange å takke, sa Hareide i sin takketale.

To andre trenere ble også hedret med priser for sitt arbeid i sesongen som er gått.
  Kåre Ingebrigtsen ble kåret til Årets trener i Eliteserien for den jobben har har gort med Rosenborg, både her hjemme og internasjonalt.
  Aasmund Bjørkan ble kåret til Årets trener i OBOS-ligaen for måten han har ledet Bodø/Glimt tilbake til Eliteserien på gjennom en suveren sesong i OBOS-ligaen.

 

FestKareELITESERIEN: Kåre Ingebrigtsen ble kåret til Årets trener i Eliteserien. Landslagssjef Lars Lagerbäck delte ut prisen. Foto: DIGITALSPORT

FestBjørkanOBOS-LIGAEN: Aasmund Bjørkan ledet Bodø/Glimt til opprykk og ble belønnet med prisen som Årets trener i OBOS-ligaen. Her sammen med prisvinner og RBK-trener Kåre Ingebrigtsen og programleder Carsten Skjelbreid. Foto: DIGITALSPORT

-- annonse --