-- annonse --
Nyheter
REKORDAVTALE: NFTs Ronny Geson Gunnarsson og Krister Gundersen fra Nike er begge meget godt fornøyd med den nye fireårige samarbeidsavtalen mellom Nike og NFT. Foto: PRIVAT
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Den amerikanske giganten på klær og sko til sport og fritid blir dermed en av NFTs aller viktigste partnere i de spennende årene vi står foran.
  Avtalen er et resultat av et meget målbevisst og langsiktig arbeid utført av Trenerforeningens PR-mann, Ronny Geson Gunnarsson.

Stolte

– Nike er stolte over å inngå dette samarbeidet med Norsk Fotballtrenerforening i en avtale som strekker seg frem til 31. desember 2020, sier Nikes representant i forhandlingene, Krister Gundersen.
  – NFT blir med denne avtalen en del av en portefølje med samarbeidspartnere i både inn- og utland som inkluderer både NFF, SK Brann, Molde FK, FC Barcelona, Manchester City, Paris Sant Germain for å nevne noen, fortsetter Gundersen og understreker:
  – Vi vil med denne avtalen ønske å ta del i den videre utviklingen av norsk fotball ved økt kompetanse på trener- og ledernivå både for topp- og breddeklubber.

Fantastisk for NFT

– For Norsk Fotballtrenerforening er dette en helt fantastisk avtale, den beste og viktigste vi noen gang har hatt på utstyrsfronten, forteller daglig leder Teddy Moen i NFT.
  – Jeg vil rette en stor takk til Ronny Geson Gunnarsson for det flotte og tålmodige arbeidet han har gjort med å få denne avtalen på plass, fortsetter Moen.
  Avtalen mellom NFT og Nike innebærer blant annet at Trenerforeningens medlemmer kan få kjøpt utstyr fra Nike til gunstige priser og gjennom konkrete og målrettede tilbud.
  Nike vil også bli leverandør av alt offisielt representasjonsantrekk for NFT og bli profilert som samarbeidspartner i alle naturlige sammenhenger.
  – Nike assosieres med kvalitet. Det ønsker vi i NFT også å gjøre. Sånn sett passer vi godt sammen, sier Teddy Moen.

• Se Nikes hjemmeside for fotball.

 

-- annonse --