-- annonse --
Nyheter
SPENNENDE PROGRAM: NFTs daglige leder Teddy Moen ønsker velkommen til fjorårets Cupfinaleseminar. Han ser med forventning frem til årets seminar, det 30. i rekken og lover mange godbiter på programmet. Foto: Ivar Thorese
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Interessen for Cupfinaleseminaret øker for hvert år, og målet i 2018 er å komme godt over 1 000 deltakere til sammen. En rekke fotballtrenere fra hele landet er allerede påmeldt, og vi tror det vil bli trangt om plassen i slutten av november.

Det 30. Cupfinaleseminaret arrangeres i samarbeid med Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball-sport (NTF-sport), Norges Idrettshøgskole (NIH) og gode samarbeidspartnere for øvrig, og holder til på Meet Ullevaal i Oslo.
Vår visjon er at Cupfinaleseminaret skal gi fotballfamilien inspirasjon, refleksjon og faglig påfyll krydret med sosiale opplevelser.

De ulike tilbudene

Påmelding gjør du direkte her

Trenger du overnatting?

Norsk Fotballtrenerforening har et samarbeid med Thon Hotels om fordelaktige priser på deres hoteller som du som medlem (eller deltaker på Cupfinaleseminaret) kan benytte ved bestilling av hotellrom. I forbindelse med påmeldingen til årets Cupfinaleseminar, vil du dette året også kunne booke hotellrom til fordelaktige priser gjennom NFT på disse to hotellene i nær tilknytning til seminarsted på Meet Ullevaal (Ullevaal Stadion).

-- annonse --