-- annonse --
Nyheter
TRENERMILJØ: Et klubbmedlemskap i Norsk Fotballtrenerforening er et godt virkemiddel for å styrke trenermiljøet i klubben – faglig og sosialt. Foto: Ivar Thoresen
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Norsk Fotballtrenerforening er den kollektive stemmen for fotballtrenere i Norge og har over 3 000 medlemmer fra alle nivåer i norsk fotball – fra landslagstrenere til grasrottrenere.
  Nærmere 80 klubber over hele landet har tegnet eget klubbmedlemskap, og tilbakemeldingene er at medlemskapet styrker bevisstheten rundt trenerrollen og gir faglig påfyll og inspirasjon.
  Hva med din klubb? Hvorfor ikke vurdere et medlemskap nå? For kr 3 000,- garanterer NFT at deres klubb vil få et kvalitetsløft blant deres klubbtrenere.

Trondheim 20201012. Rosenborgs trener ≈ge Hareide.Foto: Ole Martin Wold / NTB«Etter spilleren er treneren den viktigste personen i klubben. En dyktig, ambisiøs og entusiastisk fotballtrener er betyr alt for et godt læringsmiljø! Et medlemskap i NFT er en garanti for en bedre trener.»
Åge Hareide, medlem NFT og trener Rosenborg BK

Hvilke medlemsfordeler oppnår man med klubbmedlemskap i NFT?

  • Medlemsbladet Fotballtreneren rett i postkassa 4 ganger i året. 100 sider med spennende og relevant fotballfaglig stoff hver gang. Løssalgspris pr. år: kr 516,-
  • Betydelig rabatt i deltakeravgiften på Nordens største fagseminar for fotballtrenere – Cupfinaleseminaret (i år: 2.-4. desember). Medlemsrabatt: Kr 500,-
  • Tilgang på gode råd, råd og innspill omkring trenerrollen og trenerkontrakter. Juridisk bistand ved behov. Inntil 1 times GRATIS samtale med vår advokat ved behov. Verdi: ca. kr 3 000,-
  • Invitasjon til utdanningstilbud, kurs og konferanser til rabatterte priser.
  • Få adgang til trenerformidling og oversikt på ledige trenerjobber.
  • Billigere abonnement på magasiner og trenerfaglige nettsteder.
  • Gode tilbud på kjøp av aktuelt utstyr for fotballtrenere, verktøy i trenerhverdagen og litteratur.
  • Muligheten for å søke om trenerstipend til studiereiser og inspirasjonssamlinger i inn- og utland.
  • En rekke gode tilbud fra NFTs samarbeidspartnere.

Tilhørighet og trygghet

Et medlemskap i NFT er en garanti for at trenere vil føle tilhørighet til et fellesskap blant fotballtrenere i Norge. Det vil også gi dem økt trygghet, gjennom at de kan søke informasjon, kunnskap og råd via foreningen ved behov. Å være fotballtrenere kan være et «ensomt» verv på mange måter, hvor treneren kan savne bekreftelse på egen praksis og et sted å hente inspirasjon og ideer. Medlemskapet gir tips og retning på hvor treneren kan finne kunnskap og kontakter når man behøver faglig påfyll. Og være en møteplass når man ønsker å treffe andre trenerkollegaer.

Gratis trenersamling lørdag 4. desember

Sammen med Norsk Tipping, skal NFT også lage en unik og fantastisk møteplass for fotballtrenere lørdag 4. desember. Da invitereres klubbene til en trenerdag hvor man fysisk samler sine fotballtrenere på klubbhuset. CUPFINALESEMINARET DIGITAL blir en tre timers TV-produksjon, hvor trenere samlet vil få smakebiter fra Cupfinaleseminaret, intervju og hilsener fra trenerprofiler og tips og ideer over storskjermen. 
  Dette blir en strålende anledning til å samle klubbens trenere for en perfekt avslutning på sesongen, eller som et gnistrende kick-off før 2022-sesongen.

  • Klubbprisen for Cupfinaleseminaret digital er kr 3 000,-. Men tilbudet vil være GRATISfor alle klubber som melder seg på – og samtidig tegner klubbmedlemskap* i Norsk Fotballtrenerforening.

For nærmere informasjon og innmelding, kontakt: Ronny Geson Gunnarsson
e-post:
Tlf.: 911 15 705

PerRavn«Det er et potensial for forbedringer blant fotballtrenere på alle nivåer, gitt at fotballtrenere blir inspirert og får anledning til faglig påfyll som trenere.  Gjennom et medlemskap i NFT, kan din klubb løfte kvaliteten i treningsarbeidet.» 
Per Ravn Omdal, medlem NFT og tidligere president i NFF

-- annonse --