-- annonse --
Nyheter
EGENTRENING: DribbleUp er et effektivt og godt verktøy for egentrening.
Gjest
Fotballtreneren

  • ANNONSØRINNHOLD

You Tube er en fantastisk plattform for å hente ideer og inspirasjon til trening på. Hvorfor ikke bruke Martin Ødegaard og NFF-konseptet MINIMERKET i disse dager?

Et annet tips kan være å investere i en DribbleUp fotball. Ballen er et glimrende verktøy for de som ønsker å styrke teknikkdelen i ferdighetstreningen på. Og ikke minst bidra til glede og moro i en tid hvor man ikke får trene fotball sammen med andre spillere.
  DribbleUp er en smart-ball som måler bevegelsene dine i samtid. Sammen med ballen og en virtuell trener (app) vil du bli veiledet til ditt neste ferdighetsnivå med spesifikke interaktive tilbakemeldinger.
  Øvelsene kan utføres i tre hastigheter, slik at alle barn, unge og voksne kan finne sitt nivå. Tilbakemeldingene etter endt øvelse vil gi spilleren en forståelse av hva han/henne må forbedre til neste økt.

Tenke alternativ

DribbleUp vil på ingen måte erstatte tradisjonell fotballtrening, men ballen kan være en fint supplement og motivator for spillere som nå må tenke alternativ trening på egenhånd, gjerne innendørs.   Dessuten krever bruk av den minimalt med plass (kjellerstua etc). I denne You Tube filmen kan du lære litt mer om ballen, bruken av den og effekten av den som trening/øving. 
  Ballen er også av god kvalitet, og det vil også være en rekke programmet som kan lastes ned via appen som hører til DribbleUp.

Hvor kan jeg få kjøpt DribbleUp?

Det er NFT sin samarbeidspartner 3v3 Norge som har rettigheten til DribbleUp ballen i Norge. 

  • Prisen på ballen er kr. 499,- inkl. mva.
  • 3v3 Norge har satt prisen ned med kr. 500 (fra kr. 999,-).
  • Tilbudet varer til 1. mai eller så lenge de har ballen på lager.

Produktet kan bestilles her

-- annonse --