-- annonse --
Nyheter
FORNØYD: Utviklingssjef for jentene i Stabæk, Kim Andre Pedersen, er meget godt fornøyd med det utvidede samarbeidet mellom Stabæk og NTG Bærum. Foto: stabak.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Vi er veldig fornøyde med at vi får et fullverdig skole/fotball-tilbud som gjør at vi kan følge opp jentene enda bedre på feltet og i skolehverdagen. Det utvidede samarbeidet mellom NTG Bærum og Jenteakademiet vil bli det beste skole- og fotballtilbudet i Europa, og et stort konkurransefortrinn for Stabæk, sier utviklingssjef for jentene i Stabæk, Kim Andre Pedersen til klubbens hjemmeside.
  – Det utvidede samarbeidet med NTG vil gi de beste og mest ambisiøse jentene en helhetlig hverdag. Spillerutviklingsmodellen vi bruker kan sammenlignes med den modellen La Masia, FC Barcelona, bruker, sier Pedersen.

«Ny» hverdag

Også sportssjef Viggo Strømme ved NTG Bærum er full av lovord om den «nye» hverdagen for fotballjentene.
  – Spillerne er i sentrum. I praksis betyr det skolestart 08.15, lagstrening de dagene vi har det, skole igjen og så økt nummer to. Jentene får en kompakt og forutsigbar hverdag, og mer sammenhengende fritid. NTG tar inn 10 nye stabækjenter nå, det betyr at vi har 24 stabækspillere totalt på jentesiden. Disse er så heldige å ha Ingvild Stensland som trener både i klubben og på NTG, sier Strømme.

Motiverende

Også spillerne er svært fornøyde med det nye opplegget. Stabæk-talent og NTG-elev Iris Omarsdottir sier til Stabæks hjemmeside:
  – Dette er et veldig bra og profft opplegg som motiverer både til innsats og samhold for alle i klassen. Å få trene på dagtid med laget sitt er jo helt topp!

 

ViggoSTrømmeSPILLERNE I SENTRUM: Sportssjef Viggo Strømme ved NTG Bærum mener den «nye» hverdagen for jentespillerne som går på NTG og spiller for Stabæk er veldig bra. Foto: stabak.no

-- annonse --