-- annonse --
Nyheter
TRENER: Azar Karadas har fått ny ettårskontrakt som Brann-spiller. Samtidig skal han kommende sesong prøves seg som trener – og være en del av trenerteamet rundt Brann 2. Foto: DIGITALSPORT
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Det er noe jeg gleder meg veldig til, sier klubblegenden Karadas til Bergens Tidende om sin nye rolle i klubben.

Fortsatt spiller

Azar Karadas sin hovedoppgave i Brann vil fortsatt være som spiller, men samtidig har han begynt å tenke på livet etter den aktive fotballkarrieren, og blitt veldig fristet av trenerrollen.
  – Hovedoppgaven min er fortsatt å være fotballspiller, og på det feltet tar jeg ett år av gangen. Samtidig driver jeg litt karriereplanlegging. Jeg har begynt på trenerkurs og synes det er veldig greit å få være med i et trenerteam i min egen klubb, sier Karadas til Bergens Tidende.
  Morten Kalvenes skal ha hovedansvaret for Brann 2 i Regionsligaen (nivå 4), og får Kristian Andersen og Azar Karadas med seg i trenerteamet.

Potensial

Sportssjef Rune Soltvedt i Brann mener det er positivt både for klubb og spiller med Karadas på plass i en trenerrolle, og A-lagstrener Lars Arne Nilsen mener å se et klart trenerpotensial i Karadas.
  – Han har erfaring, menneskelige egenskaper og er en skikkelig motivator, sier Nilsen til Bergens Tidende.

Ungdommen

Overfor Bergens Tidende røper Karadas at han brenner veldig for å jobbe med å utvikle unge spillere.
  Sånn sett er jobben med juniorspillerne som utgjør stammen i Brann 2 helt perfekt.
  – Jeg synes det er interessant og spennende. Jeg har interessert meg for det å være trener lenge, og den siste delen av karrieren har jeg tenkt i de banene. Om jeg går hundre prosent inn for det, vil tiden vise. Nå får vi kanskje se om dette er verdt å bygge videre på for både meg og klubben, sier Karadas.

-- annonse --