-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Kenneth Karlsen slutter i Mjøndalen og begynner i Norsk Toppfotball med fokus på utvikling av 1. divisjon. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

NTF opplyser at Karlsen har takket ja til ett års engasjement i nyopprettet stilling, der han skal jobbe med utvikling av OBOS-ligaen (1. divisjon). Han begynner i sin nye jobb 1. februar.

– Jeg gleder meg voldsomt til å møte klubbene og kunne bidra til deres utvikling. Prosjektets intensjon er å hjelpe og støtte både på praktiske utfordringer, men også utviklingen av organisasjonen. Kontroll av gress og garderober er ikke mitt oppdrag, men jeg er opptatt av å bidra til prestasjonsutvikling i klubbene, sier Karlsen til NTB.

NTF-direktør Leif Øverland gleder seg til å få MIF-veteranen med på laget.
  – Kenneth Karlsen er en av de mest kunnskapsrike fotballederne i Norge. Det er ikke til å stikke under stol at det å være klubbleder i OBOS-ligaen (1. divisjon) er særs utfordrende. Vi ser derfor veldig fram til at Kenneths kompetanse blir gjort tilgjengelig for klubbene. Han har en unik kunnskap som er nyttig fra styrerommet til gressmatta.

-- annonse --