-- annonse --
Nyheter
TRENERKURS: NFTs daglige leder Teddy Moen har holdt en ukes trenerkurs i Mathare-slummen i Kenya. Foto: Michael Maina,Shootback MYSA
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Siden 2013 har Norsk Fotballtrenerforening samarbeidet med organisasjonen MYSA i Kenya. MYSA har over 30.000 medlemmer og 2.000 fotballag. Fotballen brukes som et aktivt verktøy for å gi inspirasjon, håp og utdanning for barn og unge til å få et bedre liv.

Trenerforeningen har bidratt til å bygge et eget senter for trenerutdanning i Mathare, som er en av Afrikas største slumområder. Her har man fått på plass en organisasjon med trenerveiledere og mentorer som nå utvikler trenerkurs som tilbys gratis til fotballtrenere i slummen.

Målsettingen er å styrke lokalsamfunnet gjennom trenerutdannelse samt bidra til at flere kan skape seg et levebrød som fotballtrener. I tillegg til at det vil styrke mulighetene for mer inntekter for MYSA etter hvert som man utvikler senteret.

Vi ser at med små midler kan mye utrettes. Hvert år samler NFT inn nærmere kr. 250.000 til vårt samfunnsprogram. Men vi trenger mer støtte!

Kjøp juleposen – støtt vårt arbeid

julekaffeI samarbeid med bedriften CEMO kan vi tilby en julepose med kaffe og trøfler for kr 150,- pr. stk. 
Posen er pakket inn i cellofan, og hver eneste krone går tilbake til prosjektet.

  • Kjøp 5 juleposer – få 1 gratis! = kr. 600,00 (pakke #1)
  • Kjøp 10 juleposer – få 2 gratis! = kr. 1200,00 (pakke #2)
  • For hver 5. posen du kjøper, vil du få 1 pose gratis!
  • Obs! Posen er designet med MYSA/NFT-profil (se vedlegg 2)

Hva skal du gjøre?

Vi håper du vil bestille denne juleposen, og en faktura vil bli tilsendt. Så avtaler vi levering per post, eller at vi leverer juleposene direkte til din adresse.

Bestilling gjøres direkte til e-post  eller på mob: 91885123. Husk å oppgi om du ønsker pakke #1 eller #2 og hvor adressen på hvor faktura skal sendes!

«Giving youth a sporting chance on and off the field.»
MYSA slagord

pdfLast ned info om NFT og MYSA-samarbeidet

-- annonse --