-- annonse --
Nyheter
TRENERKURS: NFTs daglige leder Teddy Moen holdt en ukes trenerkurs i Mathare-slummen i februar 2020. Her i aksjon med spillere fra damelaget til MYSA. Foto: Michael Maina,Shootback MYSA
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

NCBobPerBIDRAGSYTER: Per Ravn Omdal og MYSAs grunnlegger Bob Munro har kjent hverandre en årrekke.Siden 2013 har Norsk Fotballtrenerforening samarbeidet med organisasjonen MYSA i Kenya. MYSA har over 30.000 medlemmer og 2.000 fotballag. Fotballen brukes som et aktivt verktøy for å gi inspirasjon, håp og utdanning av barn og unge. Siden oppstarten for over 30 år siden har MYSA bidratt til å gi et bedre liv til tusenvis av unge i et av Afrikas verste slumområder.

Trenerforeningen har bidratt til å bygge et senter for trenerutdanning og man har fått på plass en organisasjon med trenerveiledere og mentorer.  Disse utvikler og holder trenerkurs som tilbys gratis til fotballtrenere. Og er gode rollemodeller i et miljø som gir mange vanskelige utfordringer. 

«Vi ser at med små midler kan mye utrettes. Årlig investerer NFT nærmere kr. 300.000 i vårt samfunnsprogram. Men vi trenger hjelp og støtte fra flere fotballtrenere i Norge!»
Per Ravn Omdal, MYSA-Ambassadør, medlem i NFT og tidligere president i Norges Fotballforbund

Kjøp julepakken – støtt vårt arbeid

julekaffeI samarbeid med bedriften CEMO kan vi tilby en fantastisk julepakke med kenyansk kaffe, deilige sjokoladetrøfler og unike lakriskuler for kr 300,-. 
I en sort og flott gavepose, finner man også en hilsen fra MYSA og NFT.
  Alle inntektene går direkte til vårt arbeid inn mot MYSA! 

  • For en porto på kr 50,- (uansett antall) sendes den i posten til oppgitt adresse
  • Julepakken kan også gis som gave til andre
  • Et medlemskap (MYSA-Venn) tilbys også de som vil ta del i et større felleskap
  • OBS! Ingen mva. på pakken

Hva skal du gjøre?

Ved bestilling, vil man motta en faktura.  Fyll ut opplysningene dine i lenken under:

 «Giving youth a sporting chance on and off the field.»
MYSA slagord

CemoJuleposeAnn

cemoTrenereTRENERVEILEDERNE: Daglig leder Teddy Moen sammen med staben på MYSA-akademiet og gruppen som utvikler og holder trenerkurs i Mathare-slummen. Foto: MYSA

-- annonse --