-- annonse --
Nyheter
ÅRETS UNGE TRENER: På Cupfinaleseminaret i 2012 ble daværende Elverumstrener Kevin Knappen kåret til Årets unge trener av Norsk Fotballtrenerforening. Prisen ble delt ut av Nils Arne Eggen. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Knappen overtar som hovedtrener i HamKam etter Kent Bergersen, som forlot jobben etter fire serierunder – og 0-5-tapet mot Elverum. Chris Twiddy har hatt hovedansvaret i mellomtiden, og ledet Hamar-laget til to seire.

Ikke ønsket

Knappens skifte fra Dala til rivalen HamKam midt i sesongen har ført til en god del reaksjoner, ikke minst i Brumunddalsmiljøet.
   – Brumunddal Fotball har lagt til grunn at Kevin Knappen uansett ikke ønsket å fullføre sin kontrakt med klubben, skriver Brumunddal Fotball i en pressemelding om saken.
  – Dette er verken en ønsket situasjon eller en situasjon som Brumunddal Fotball har tatt initiativet til. Dette er en følge av et ønske fra Kevin Knappen og HamKam om å gå i forhandlinger om en treneravtale på bakgrunn av at HamKam avsluttet avtalen med sin hovedtrener.

Forstår reaksjonene

– Jeg har forståelse for at dette er en vanskelig situasjon for Brumunddal. Jeg har forståelse for at supporterne blir frustrerte. Det respekterer jeg. Samtidig er det slik at min jobb er å sørge for at vi har et team av spillere og støtteapparat som gjør HamKam mest mulig slagkraftig. Det er det overordnede målet for HamKam, sier daglig leder Stein Arne Ingelstad i HamKam til Hamar Arbeiderblad.

Neste uke

Søndag kl. 18.00 møtes Brumunddal og HamKam til seriekamp på Sveum i Brumunddal. Kevin Knappen vil ikke være involvert i den kampen. Han er fristilt fra sine oppgaver i Brumunddal, og vil starte jobben i HamKam neste uke.
  Til lokalavisene Østlendingen og HA sier Knappen at han ikke vil uttale seg om sin nye jobb før han tiltrer onsdag 25. mai.

Årets unge trener

Hjemmekampen mot Strindheim på Briskeby lørdag 28. mai blir hans første som ny HamKam-trener.
  Kevin Knappen har tidligere trent serielederen i HamKam og Brumunddals 2. divisjonsavdeling – Elverum – med stor suksess i mange sesonger, og på Cupfinaleseminaret i 2012 ble han kåret til Årets unge trener av Norsk Fotballtrenerforening.

-- annonse --

Cron Job Starts