-- annonse --
Nyheter
JUBEL FOR VM-PLASS: Denne gjengen jubler for VM-plass neste år etter torsdagens EM-seier over England i Finland. Foto: Jussi Eskola/UEFA.com
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Nå har jeg det veldig godt og det ble en liten tåre da gutta sang «Vi skal til VM sha la la la la» i garderoben. Det var vanskelig å holde tårene tilbake, men det var heldigvis gledestårer i dag etter en fantastisk kamp der vi var bedre enn England i alt, sier landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen til fotball.no etter den imponerende seieren i Finland torsdag.
  – Jeg er så glad og for meg peronlig blir det også spesielt å komme tilbake til Polen som er litt mitt andre hjemland etter at jeg jobbet der i noen år. Jeg gleder meg veldig. Det kommer til å bli et fantastisk arrangement med 24 lag fra hele verden. At vi er en del av det er utrolig godt å kjenne på, fortsetter Paco.

Tre mål etter pause

Norge avgjorde playoff-kampen mot England i løpet av det siste kvarteret – da alle tre scoringene kom.
  Erik Botheim sørget for 1-0, Eman Markovic økte til 2-0 etter 86 minutter før Jens Petter Hauge scoret Norges tredje i kampens siste ordinære spilleminutt.

Ranket som 29 – ble nummer 5

Nå håper landslagstreneren på skikkelig satsing fram mot neste års VM, og ser virkelig fram til det kommende året med en svært lovende gjeng unge, norske fotballgutter.
  – Jeg håper at vi kan ha en felles dugnad slik at vi får med alle de beste i VM. Det er første gang på 25 år at vi er i VM og vi har hatt en utrolig reise med dette laget. Vi var ranket som nummer 29 i Europa og nå står vi her som et av de fem beste lagene, sier Pål Arne Johansen til fotball.no.

-- annonse --