-- annonse --
Nyheter
MØTEPLASS: Daglig leder Teddy Moen i NFT håper å styrke Cypfinaleseminaret som møteplass for fotballtrenere på alle nivåer ytterligere. Foto: Ivar Thoresen
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

«Felles møteplasser, større, bedre, morsommere»
Visjonen for Cupfinalseminaret bygger på disse tre verdien. Nordens største møteplass for trenere skal bidra til å øke kompetansen, erfaringen og nettverket til de fremmøtte trenere. Sammen med et stort utvalg av trenere og forelesere av topp nasjonal- og internasjonal klasse, vilCupfinaleseminaret 2019 tilby noe av det ypperste i Europa for de som ønsker påfyll av kompetanse.
  Kommer du, er du klar?

Seminaret ny

Motivasjon med postulater

Etter mange års forskning på området, har den kjente amerikanske lederfilosofen Dr. Paul G Schempp kommet frem til følgende postulater for ledere coachere/trenere på utviklingsveien:

  • Alle vinner på å dele sine erfaringer med sine trenerkolleger
  • Det er ikke den formelle utdanningen som skiller de aller beste trenerne fra resten.
  • De beste trenerne tar seg god tid til å forstå menneskene bak prestasjonene og kjenner ansvar for å søke løsninger om det oppstår ulike problemer for utøveren
  • Erfaring som topputøver, en fordel, ja, men absolutt ingen forutsetning
  • Derimot er det helt nødvendig å ha erfaring som coach for å lykkes
  • Det handler om å aldri slå seg til ro, men hele tiden utfordre seg selv og sine kunnskaper for å skape utvikling
  • I profesjonell fotball er det slik at om du taper mer enn du vinner, så blir trenerkarrieren din kort, uansett hva slags spiller- eller trenerbakgrunn du har.

Ut fra dette slår vi fast at bygging av kompetanse er noe av det aller vikigste for fotballtrenere på sin utviklingsvei. Eller som trenerlegenden Nils Arne Eggen alltid sier:
 «Du kan itj lær bort no du itj kainn», basta!
Dette var noen klare fakta som bør motivere deg for at du velger å kommer på årets Cupfinaleseminar, på tide å melde seg på, og du bør ta med deg en trenerkollga som ikke har opplevd seminaret før.

Sosial kompetanse felles møteplass

Det å komme sammen på Cupfinaleseminaret, hvor store deler av trenerfamilien møtes, fra topp til bredde, hvert eneste år er viktig for norsk fotball sin fremtid. Her kan man utveksle Schemmps sine tidligere nevnte postulater. I tillegg tror vi at den sosiale delen ved denne møteplassen, med den uformelle praten mellom gamle og nye fotballvenner under seminaret og utover kveldene er like så viktig.
Dette kan best fremheves gjennom følgende definisjon:
«Sosial kompetanse er relativt stabile kjennetegn i form av kunnskap, ferdigheter og holdninger som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde sosiale relasjoner. Den fører til en realistisk oppfatning av egen kompetanse, er en forutsetning for sosial mestring, og for å oppnå sosial akseptering eller etablere nære og personlige vennskap» (Ogden 2009:207)

• Meld deg på Cupfinaleseminaret 2019 allerede nå - få best pris. Klikk her for påmeldingsskjema.

Stor trenerfest på Cupfinalehotellet

Nytt av året er at alle deltakerne på Cupfinaleseminaret inviteres til en egen «Fotballtrenerfest» fredag kveld på Thon Hotel Storo, dette motiverer NFTs daglige leder Teddy Moen på følgende måte: 
– Når det faglige programmet er over fredag 6. desember, skal vi samle fotballtrenerne til en stor fest. Hvor vi skal servere pizza, tilby en stor bar, ha underholdning, musikk og konkurranser. 
 – Dette skal være en del av Cupfinaleseminar-opplevelsen, og målet er å ha minst 400-500 trenere på plass. Stengetid blir når siste trener slukker lyset og går, legger Moen til.
 – Mange har gitt utrykk for at de gjerne vil ha et møtested fredag kveld hvor de kan treffe andre fotballtrenere og hygge seg sammen. På Storo skal vi lage en flott ramme for opplevelse, nettverksbygging og de gode historiene!
 Spre dette gledens budskap til dine trenerkolleger, prøv å verve med en som aldri tidligere har vært på Cupfinaleseminaret.

sosialt nyFOTBALL TALK PÅ SCOTSMAN : med Legenden Arne Schjei på Scotsman ble et flott forspill på lørdag med Premier Leauge kamp som ramme.Foto:Reidar Schjei

Er vi klare for en sosial sammenkomst med likesinnede på Ullevaal på dagtid og Thon Hotel Storo i Nydalen på kveldstid?

• Les også: Thon Hotel Storo – eget Cupfinaleseminar-hotell

Vel møtt til  «Gledens teater»

-- annonse --