-- annonse --
Nyheter
SPORTSLIG LEDER: Korsvoll IL i Oslo søker sportslig leder for yngres avdeling.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Korsvoll IL er i prosess og jobber målrettet for å bli NFF Kvalitetsklubb. Som et ledd i dette ønsker de å ansette en person som skal ha ansvaret for klubbens omfattende aktivitet for barn og ungdom i alderen 5-19 år.

– Sportslig leder har det overordnede ansvar for å planlegge gjennomføringen av KFYs sportslige aktiviteter på en måte som optimaliserer både lags- og individsutviklingen til klubbens aldersbestemte fotballspillere. Under dette ligger blant annet ansvar for gjennomføring av sportslige aspekter ved den pågående kvalitetsklubb-prosessen, planlegging, gjennomføring og kvalitetssikring av KFYs fotballtilbud etter skoletid (Korsvollakademiet), oppfølging av trenere i barnefotballen, samt ansettelse og oppfølging av trenere i ungdomsfotballen, skriver klubben i stillingsutlysningen på sin hjemmeside.
  – I de neste årene sikter også KFY mot etablering av juniorlag på jentesiden, samt gjennom bedring av både individuell spilleroppfølging og lagsutviklingen å lette overgangen fra juniorfotballen til klubbens A-lag, som befinner seg i 3. divisjon, skriver de videre.

Stillingen som sportslig leder er i utgangspunktet en 100% stilling i et prosjekt over to år, inkludert trenerrolle knyttet til enkelte av Korsvolls ungdomslag.
  Søknadsfrist på stillingen er 3. oktober.

-- annonse --