-- annonse --
Nyheter
KURS: Jan Tunli tilbyr Interplay-kurs. Foto: Reidar Schjei
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Kurset er beregnet på brukere av Interplay-sports som ønsker å utvide bruken av systemet og se på nye analysemuligheter.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å få frisket opp dine ferdigheter i spiller- og kampanalyse. Kursdagen er mellom kl. 14.00 – 17.00 og arrangeres på Ullevaal stadion. Etter kurset inviteres deltakerne til landskampen mellom Norge og Slovenia kl. 18.00.

Om kurset

  • Avansert analyse med registrering av angreps-pasninger. Hva er nytteverdi her ved identifisering av spillemønster i eget eller i mostander lag?
  • Bruk av flere kameraer i analysen. Nye perspektiver og oversikt med bruk av panorama view, side screen, soloshot med follow camera på enkelte spillere.
  • Praktisk oppkobling av halftime-review. Hvilken nytteverdi dette kan gi i pausen med et effektivt videobudskap som kan snu kamper ved motivasjon eller korreksjon?
  • Bruk av Interplay Coach på sidelinjen under kampen. Hvilken effektiv kan dette ha, kombinert med halftime-review og tracking verktøy?
  • Kombinasjoner med You Tube og hvordan Interplay-sports kan benyttes sammen med andre verktøy samt den nye modulen PlayerLab?
  • En gjennomgang av shortkeys, presentasjoner, prosjekt, autorecord, eksport/import, installasjon av fri-versjoner og andre muligheter i Interplay-sports.

Kursbevis vil utdeles. Enkel bevertning. A-landskamp i etterkant av kurset.

Pris

Kr. 850,- pr. deltaker m/enkel bevertning (kampbillett på kr. 350,- kommer i tillegg).
Maks 20 deltakere.

Påmelding til

Jan Tunli på e-post eller mob: 906 46 867

Les mer om Interplay-Sports her

 

-- annonse --

Cron Job Starts