-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Jan Peder Jalland skal trene G15- og G17-landslaget. Foto: NFF
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Jan Peder Jalland (38) kommer til landslagstrenerjobben fra stillingen som assistenttrener for Eliteserielaget Stabæk. Han har hatt ulike trenerjobber i Stabæk siden 2008, også en kort periode som hovedtrener i Bærumsklubben.

– Spennende mulighet

– Dette er en veldig spennende mulighet for meg for noe jeg virkelig brenner for, nemlig spillerutvikling med en positiv spillestil i en internasjonal konkurransesituasjon. Jeg håper å bruke de ti årene med kompetanse og erfaring fra Stabæk, hvor jeg har jobbet med veldig mange unge spillere. Som type er jeg energisk, entusiastisk og brenner for å utvikle lag og spillere. Dette er noe jeg virkelig ser frem til, sier Jalland til fotball.no.

Roser Stabæk

Han legger til at han ikke forlater Stabæk med lett hjerte, samtidig som han roser klubben for hvordan de har håndtert prosessen i forbindelse med overgangen til ny jobb i NFF.
  – Det er tette bånd og en klubb som betyr utrolig mye for meg. Samtidig var dette en mulighet jeg ikke kunne si nei til og jeg gleder meg veldig til å være en del av NFF og fagmiljøet på Ullevaal, og samtidig få jobbe med spillerne med størst potensial, sier Jalland.

Svært dyktig fagmann

Til fotball.no sier seksjonsleder for aldersbestemte landslag i NFF, Truls Dæhli:
  – Vi er veldig glade for å få Jan Peder inn. Han er en svært dyktig fagmann som har stor kompetanse på spillerutvikling, og kommer fra en klubb som har utviklet veldig mange spillere. Han har tung erfaring fra Eliteserien gjennom mange år under ulike trenere i Stabæk. Vi er svært fornøyd med at han har kommet til oss og skal være en del av vårt fagmiljø.

Les hele saken på fotball.no

-- annonse --