-- annonse --
Nyheter
LEDIG: Stillingen som daglig leder i Sarpsborg FK er ledig. Foto: sarpsborgfk.no
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

• Utlysningstekst fra klubbens hjemmeside

SFK har lag i alle årsklasser og har et høyt aktivitetsnivå gjennom hele året. De har også en fotballfritidsordning (Fotball Etter SkoleTid) i et samarbeid med NFF/Telenor Xtra.

Sarpsborg Fotballklubb er også godkjent lærlingebedrift og har en lærling som tar utdanning innen barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Vår daglige leder har fått seg ny jobb og klubben søker derfor hans etterfølger som:

Daglig leder i Sarpsborg Fotballklubb

Daglig leder vil ha ansvar for generell klubbdrift, herunder: økonomistyring med budsjett- og resultatansvar, personalansvar, salg og marked, utviklingstiltak og klubbutvikling.

Stillingen er på heltid og det må beregnes at man må jobbe enkelte ettermiddager/kvelder per måned.

Man ser helst at personen har bakgrunn fra idretten/frivillige organisasjoner og innehar erfaring fra foreningsdrift, ledelse og administrasjon.

Av personlige egenskaper ønsker man en strukturert, modig og initiativrik person som kjenner seg igjen i klubbens verdier: samhold, stolthet og glede.

Det er en fordel med gode kommunikasjonsevner, god kjennskap til Microsoft teams/Office og kjennskap til Visma økonomiløsninger.

Klubben kan tilby konkurransedyktige betingelser, godt miljø, en klubb som satser på utvikling både av mennesker og anlegg og over 500 medlemmer som er stolte av og glade i fotball og i klubben sin.

Søknadsfrist 15 juni 2019. Søknad og CV sendes:

Har du spørsmål til stillingen – ta kontakt med styreleder Pål Marthinsen på tlf 959 91 803 eller e-post: eller nestleder Raymond Fjeld på tlf 909 96 007 eller e-post:

Se hele utlysningen på klubbens hjemmeside

-- annonse --