-- annonse --
Nyheter
DAGLIG LEDER: IK Grand Bodø søker daglig leder.
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123


• I stillingsutlysningen heter det:

Har du lyst til å være med å utvikle en klubb som ønsker å jobbe hardt for å utvikle oss videre i en stadig mer spennende hverdag hvor frivilligheten og dugnadsånden alltid vil stå sterkt!
  IK Grand søker en strukturert, modig og initiativrik person som kjenner seg igjen i klubbens verdier: Idrettsglede, kameratskap, glød, respekt, ambisiøs, nyskapende, og deltakende.

Daglig leder har ansvar for generell klubbdrift, herunder:

  • Økonomistyring med budsjett- og resultatansvar
  • Personalansvar for klubbens ansatte
  • Salg og marked inkludert sponsorarbeid
  • Utviklingstiltak for utøvere samt klubb

Som leder i en klubb der frivillig arbeid er en forutsetning, ser vi det som viktig å ha en daglig leder med gode kommunikasjonsevner og smittsom entusiasme.

Stillingen er en heltidsstilling, og det må også påberegnes jobb enkelte ettermiddager/kvelder per måned.

Det er en fordel om søker har bakgrunn fra idretten/frivillige organisasjoner og innehar erfaring fra foreningsdrift, ledelse og administrasjon. Det vil også være en fordel med god kjennskap til Microsoft teams/Office og Power Office økonomiløsninger.

IK Grand Bodø

IK Grand Bodø er en klubb med vel 600 medlemmer. Klubben vår har vi 4 årsverk, i tillegg til flere i prosjekt/kontrakt med konseptet Grand Extra.

IK Grand Bodø er en fotballklubb med sterke tradisjoner. Klubben er stiftet 12.april 1917 og vi feiret vårt hundreårsjubileum for to år siden. Klubben har i løpet av disse årene drevet med mange idretter, men de siste årene er det fotball som har stått i sentrum for vår virksomhet, og kvinnefotball i særdeleshet som vårt hovedprodukt.

Våre aktiviteter i dag er barne- og ungdomsfotball, senior fotball for herre i 4 divisjon, og damelag som i 2019 spiller i norsk 1-divisjon. Vi har en vel etablert konsept kalt Grand Extra, som er et ekstratilbud med blant annet fotballfritidsordning, med over 100 deltakende barn, et opplegg vi samarbeider med NFF/Telenor om.

Vår virksomhetside lyder. I et trygt og godt miljø skal IK Grand Bodø gjennom bred satsning, med godt kvalifiserte trenere og frivillighetsarbeid, utvikle jenter og gutter til toppnivå innen fotball. Dette forutsetter en sunn og god økonomi.

Vår visjon er «Grand Bodø skal være Flaggskipet i Nord» og vårt hovedmål er å etablere oss i Toppserien for kvinner.

Som klubb jobber vi for at vi i 2019 blir klassifisert som kvalitetsklubb i NFF- systemet og har også som mål og få status utviklingsklubb med heltidsansatt utviklingssjef allerede høsten 2019.

Som leder for IK Grand vil du få mulighet til å være med å videreutvikle en av de mest spennende klubbene i regionen!

Søknadsfrist 30. juni 2019. Søknad og CV sendes: post@ikgrand.no
Tiltredelse og lønn etter avtale.

Har du spørsmål til stillingen – ta kontakt med styreleder Fred Anton F. Ravneberg på tlf 915 39 007 eller e-post:  eller daglig leder Vidar Stormo på tlf 926 43 800 eller e-post: 

Les hele stillingsutlysningenpå Grands hjemmeside

-- annonse --