-- annonse --
Nyheter
LEDIG JOBB: Aalesund FK søker trener i 100% stilling, for å jobbe med barne- og ungdomsfotball både i egen klubb og i samarbeidsklubben Aksla. Foto: aafk.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Stillingen som lyses ut er en 100% stilling som assistenttrener rundt Nasjonal G16 i AaFK, FFO i samarbeidsklubb Aksla IL 3 ganger per uke, trenerutvikler Aksla IL og enkelte tiltak i AaFK Samfunn.
  – AaFK er nå etablert som Sunnmøres ledende fotballklubb, og har vært i en rivende utvikling fra 90-tallet og frem til i dag. Siden 2007 har klubben vært i øverste divisjon i Norge, med fjerdeplass som beste plassering (2010 og 2013), og seier i Norgesmesterskapet i 2009 og 2011 som beste prestasjoner. AaFKs hjemmebane er Color Line Stadion med en kapasitet på 10 778 tilskuere. Stadion benyttes også til en rekke andre arrangementer i tett samarbeid med partnere, skriver klubben i stillingsutlysningen på hjemmsiden sin, der det videre heter:
  – AaFK er hele Sunnmøres samlende fotballstolthet. Ingen merkevarer er mer synlige, mer omtalte, mer diskuterte eller med et større potensial for videre utvikling! Klubben har raskt tatt store steg, takket være dyktige ledere, spillere, medarbeidere, medlemmer, frivillige, samarbeidspartnere, tilskuere, presse, kritikere og motstandere.

  For trenerjobben som lyses ut defineres følgende arbeidsoppgaver:

  • Være aktiv ut mot samarbeidsklubb for å sette skoleringsplan 6-12 år ut i praksis, være driver av egne prosjekter. En vesentlig del er ansvaret for å starte opp og drifte Fotballfritidsordning.
  • Gå inn i nåværende team på Nasjonal G16 og være med på all aktivitet rundt dette laget.
  • Være delaktig i enkeltprosjekter inn i AaFK Samfunn som er klubbens engasjement i lokalsamfunnet.

Den som ønsker jobben må ha minimum UEFA B-lisens, eller ønske om å ta utdanningen i løpet av året, og søknadsfristen er 30. april.

-- annonse --

Cron Job Starts