-- annonse --
Nyheter
UTVIKLING: Sandnes Ulf vil utvikle sine egne toppspillere, og lyser nå ut to hele stillinger i utviklingsavdelingen. Foto: SANDNESULF.NO
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Sandnes Ulf er en klubb i OBOS-ligaen med nesten 1.000 medlemmer. Klubben har en stor barne- og ungdomsavdeling, og en utviklingsavdeling med sterk vekst. Klubben har i løpet av de siste årene fått frem flere egenutviklede spillere, og spilte senest i 2016 semifinale i junior-NM. Det motiverer klubben til å stå på med fyll tyngde i fortsettelsen for å utvikle enda flere egne unggutter som kan ta steget opp til toppfotballen.

Utviklingsansvarlig

Stillingen som utviklingsansvarlig er en fast stilling, og den som ansettes blir ansvarlig for klubbens sportslige virksomhet som berører arbeidet med toppspillerutvikling i klubbens satsningslag. Eliteavdelingen innbefatter lag fra G16 til klubbens rekrutteringslag som spiller i Regionsligaen.
  Utviklingsansvarlig er også eier av klubbsamarbeidet Sandnes Talent som innbefatter spillerutvikling og trenerutvikling med ni samarbeidsklubber i nærområdet.

• Les mer om stillingen som utviklingsansvarlig i Sandnes Ulf her.

Spiller- og trenerutvikler

Stillingen som spiller- og trenerutvikler er i første omgang en 1-årig prosjektstilling, med mulighet for fast ansettelse.
  Stillingen innebærer blant annet daglig drift av FFO, inntektsbringende aktiviteter som fotballskoler og turneringer, samt utdanning, oppfølging og utvikling av trenere på ulike måter.

• Les mer om stillingen som spiller- og trenerutvikler i Sandnes Ulf her.

-- annonse --