-- annonse --
Nyheter
TRENBART: Alt er trenbart. Du kan trene dine spillere hjemmefra – det er noe av budskapet fra Javier Gómez, hovedtrener for Levantes U18-kvinnelag og leder for spillerutdanning, når LSK inviterer til nytt webinar 21. mai.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Rundt 300 trenere fra hele verden har deltatt på de tidligere webinarene i regi LSK Online Coaching Education.
  – Vi har fått samlet trenere fra USA, Canada, 12-15 europeiske land og i tillegg deltakere fra India, Israel og de Forente Arabiske Emirater, forteller utviklingssjef og akademidirektør i Lillestrøm SK, Toni Ordinas til Fotballtreneren.
  Dette har gitt inspirasjon og mersmak.

Korona-utfordring

– Etter all den fantastiske responsen etter det forrige webinaret vårt med mer enn 300 trenere fra hele verden, ønsker vi nå fokusere på hvordan man kan jobbe i denne Covid-19-situasjonen, og hvilke konsekvenser det får for utviklingen av våre spillere, sier Ordinas og fortsetter.
  – Johan Cruyff sa en gang: «spillerne må ta valg i spillet hele tiden for å kunne lære og utvikle seg». Føler du at du blir begrenset når du skal sette opp treninger for spillerne dine med alle reglene man må forholde seg til? Det føler vi også! Men hvordan kan vi løse denne utfordringen?

Ekspert fra Levante

Til å svare presenterer LSK Online Coaching Education Javier Gómez, hovedtrener for Levantes U18-kvinnelag og leder for spillerutdanning.
  Han har mange teknikker og løsninger som kan inspirere, og vil på webinaret torsdag 21. mai kl. 17.00 snakke om:

  • Hvordan man kan skape digitale kampkontekster og hjelpe spillere til å forbedre sin spilleforståelse og rollekrav.
  • Hvordan man kan bruke daglige taktiske spørreskjemaer for å stimulere spillerne til å analysere og planlegge kamper og situasjoner sammen, for å finne løsninger på egenhånd!
  • Alt er trenbart, og spilleforståelsen er essensiell!

Ta kontakt

LSK Online Coaching Education tilbyr dette webinaret for kr 75,- pr. person eller 500 kroner pr. klubb for ti deltakere.
  Toni Ordinas oppfordrer interesserte om å ta kontakt pr e-post  for et pristilbud eller påmelding. 
  – Spillerne fortjener at vi trenere gjør vårt beste, og i disse tidene trenger de oss enda mer, understreker Ordinas.

-- annonse --