-- annonse --
Nyheter
SPENNENDE: Lyn Fotball inviterer trenere fra hele landet til seks spennende samling av, for og med trenere i kvinnefotballen. Foto: BillyBonkers/lyndamer.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Vi har gjennom de siste måneder kickstartet et prosjekt vi har kalt Lyns Kvinneforum. Dette ønsket vi å nå enda lengre med og skape en mulighet for alle til å lære av de flinkeste kvinnene vi har innen fotballen, sier daglig leder André Melbye-Nørbech i Lyn Fotball.
  Det første av i alt seks seminarer fram til november arrangeres allerede førstekommende tirsdag, 27. april. Da er Renate Blindheim foredragsholder og skal snakke om å være kvinne i et herremiljø.

Refleksjon og diskusjon

– Tilbudet er for dyktige og betydningsfulle trenere som ønsker flere møteplasser og arenaer, hvor de kan lære mer om temaer som inngår i fotballfaget, og diskutere disse i et utviklingsorientert miljø, skriver Oslo-klubben på sin hjemmeside.

Opplegget inneholder faglige innlegg fra dyktige kontakter og bekjente i klubbens nettverk, for å gi påfyll av kompetanse. 
  – Samlingene skal skape en refleksjon over egen praksis ut i fra temaene vi går igjennom, slik at vi kan skape læring i egne miljøer. Vi ønsker at dette skal gi gode diskusjoner, skriver klubben videre.

Seks samlinger

Lyns Utviklingsseminar inkluderer seks samlinger i 2021.

Her er foreløpig program med foredragsholderne:

  • Samling 1 – 27. april: «Kvinne i et herremiljø», med Renate Blindheim
  • Samling 2 – 1. juni: «Gruppedynamikk. Jenter vs. Gutter?»,med Eline Torneus
  • Samling 3 – august: «Spilleren i sentrum. Hvordan utvikle den enkelte?», med Katrine Pedersen
  • Samling 4 – september: Kamp med analyseoppgaver (Tom), og «Deg som leder i fotballen», med Lise Klaveness
  • Samling 5 – oktober: «Fysisk trening med og for ungdommer», med Ingvild Stensland
  • Samling 6 – november: «Galskapen satt i system», med Stein-Erik Hegerberg og Gerd Stolsmo

Deltakelse på alle seks samlingene kvalifiserer til 20 timer godkjent etterutdanning hos NFF for trenere med UEFA B-lisens eller høyere.

-- annonse --