-- annonse --
Nyheter
POPULÆRT: Coaches Corner har vært en av de mest populære seansene på Cupfinaleseminaret de siste årene. Det står også på årets program. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Årets Cupfinaleseminar vil ha to fysiske tilbud i dagene 2. – 4. desember, begge deler på Meet Ullevaal i Oslo: 

 • Etterutdanning for trenere med de høyeste trenerlisensene (UEFA PRO-lisens og UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens) over tre dager (torsdag 2. – lørdag 4. desember).
 • Ordinært Cupfinaleseminar over to dager. (fredag 3. og lørdag 4. desember). Det ordinære Cupfinaleseminaret er et godkjent etterutdanningstiltak for alle trenere med UEFA B-lisens.

Det er fortsatt gode rabatter å hente for deltakelse, for begge tilbudene. Men vær rask. Siste frist for «early bird»-påmelding går ut søndag.

 • Ved påmelding før 1. november gis en medium-rabatt på kr 650,- pr. deltaker.
 • Ved påmelding etter 1. november betales full pris.

I tillegg er deltakelsen kr 500,- rimeligere for alle som er medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening. Meld deg inn i dag, og oppnå rabatten om du ikke allerede er medlem.

Mange personligheter

Den gamle kjenningen John Allpress (Tottenham), Sven-Göran Eriksson, Geir Jordet, Tomás Pereira, Geir Jordet, Håkon Grøttland og Bård Homstøl er blant profilene som er klare til å bidra under Cupfinaleseminaret i Oslo 3. og 4. desember.

Programmet på årets Cupfinaleseminar, som skal ledes av Arne Møller sammen med Teddy Moen og resten av staben fra Norsk Fotballtrenerforening, begynner nå virkelig å ta form.
  Mens etterutdanningsseminaret for de med de høyeste trenerlisensene starter allerede torsdag 2. desember, starter det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 3. desember og avsluttes på ettermiddagen lørdag 4. desember.

Svennis først ute

Cupfinaleseminaret arrangeres tradisjonen tro på Meet Ullevaal på Ullevaal stadion, og dørene åpnes for registrering og mingling allerede kl. 10.00 fredag 3. desember.
  Fagprogrammet starter kl. 12.00, med blant annet utdeling av årets trenerpris og informasjon fra Norges Fotballforbund – om trenerens rolle i norsk fotball fremover og om organiseringen av fremtidens trenerutdanning.

Deretter entrer trenerikonet Sven-Göran Eriksson scenen for en samtale om fotball og sitt trenerliv.

Seks ulike møteplasser

Etter lunsj kan deltakerne velge mellom fire ulike dybdeløp/temakurs, og i alt seks ulike presentasjoner/workshops i tre omganger á 45 minutter.

 • Landslagsskolesjefen Håkon Grøttland fra NFF er ansvarlig for Spillerutvikling for fremtideni fem omganger. (3 bolker fredag og 2 lørdag).
 • NFFs Bård Homstøl leder Den fysiske dimensjonen i fotball. Også dette dybdeløpet går over fem omganger. (3 bolker fredag og 2 lørdag).
 • Det tredje dybdeløpet ledes av Geir Jordet og handler om Mental trening og fotball. Kjøres i fem omganger. (3 bolker fredag og 2 lørdag).
 • Dybdeløp fire er engelskspråklig og ledes av Tomás Pereira sammen med António Martins Silva. Med tittelen Coaching and training Methodology som kjøres i fem omganger. (3 bolker fredag og 2 lørdag).
 • Den gamle kjenningen og trenerveteranen John Allpress (Tottenham Hotspur, tidligere The FA) har fått med seg Peter Glynn og Matt Potter til å lede den andre engelskspråklige workshopen - An approach to working with young players in the youth development phase (12-16 years old).  
 • Sist, men slett ikke minst, blir det fem omganger med det populære tilbudet Coaches Corner, der en trenerprofil utfordres taktisk på feltet med publikum rundt vår minibane, bygd opp sammen med 3v3 Norge.

Flere detaljer om programmet vil komme på plass i løpet av dagene og ukene som kommer, så følg med her på fotballtreneren.no for fortløpende oppdateringer.

Cupfinaleseminar-hotellet er som før Thon Hotel Storo. NFT kan igjen tilby en spesialpris for deltakere på Cupfinaleseminaret. Hotellet ligger i urbane omgivelser, har store og moderne rom og er kun et par T-banestopp fra Ullevaal Stadion.

     TRENERIKON: Ingen skandinavisk trener kan vise til en karriere som Sven Göran Eriksson. Svennis kommer til Cupfinaleseminaret for å dele litt av sin enorme kompetanse og opplevelser som en av verdens mest kjente fotballtrenere. Foto: Ivar Thoresen

-- annonse --