-- annonse --
Nyheter
MEGA-RABATT: Meld deg på Cupfinaleseminaret før 1. oktober og spar kr 1 300,- i deltakeravgift.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Årets Cupfinaleseminar vil ha to fysiske tilbud i dagene 2. – 4. desember, begge deler på Meet Ullevaal i Oslo: 

  • Etterutdanning for lisens-trenere over tre dager (torsdag 2. – lørdag 4. desember).
  • Ordinært Cupfinaleseminar over to dager. (fredag 3. og lørdag 4. desember).

Felles for begge tilbudene er at det er store rabatter å hente på tidlig påmelding:

  • Ved påmelding før 1. oktober gis en mega-rabatt på kr 1 300,- pr. deltaker.
  • Ved påmelding før 1. nover gis en medium-rabatt på kr 650,- pr. deltaker.
  • Ved påmelding etter 1. november betales full pris.

I tillegg er deltakelsen kr 500,- rimeligere for alle som er medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening. Meld deg inn i dag, og oppnå rabatten om du ikke allerede er medlem.

Programmet tar form

NFT jobber på høygir sammen med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball-sport for å få et detaljert program på plass for årets Cupfinaleseminar.
  Selv om en del detaljer gjenstår, er rammene for årets seminar ganske klare.

Trenerikonet Svennis kommer

Sven-Göran Eriksson (73) har trent klubber som Manchester City, Leicester, Benfica, Roma, Lazio og Sampdoria. Han har vært landslagssjef for England og Mexico, men aldri Sverige. Nå er Nordens mest meritterte fotballtrener klar for Cupfinaleseminaret. Meld deg på – og få hele historien om en eventyrlig trenerkarriere live og usminket.

Størst og viktigst – trangt om plassen

– Det finnes ikke en større og viktigere møteplass for fotballtrenere i Norden enn Cupfinaleseminaret, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.  
  Etter at NFT måtte korona-avlyse i fjor etter 31 år med sammenhengende seminar, lover han at deltakerne skal få mye valuta for pengene i år. Og han gleder seg voldsomt til å kunne tilby et attraktivt program nå som mulighetene for å møtes igjen fysisk endelig er til stede. 
  Moen presiserer at det vil bli trangt om plassen, og at trenere som ønsker å delta må kjenne sin besøkelsestid og melde seg på tidlig for å få plass. Cupfinaleseminaret vil ikke bli strømmet, slik at deltakelse (og tildelte etterutdanningstimer) bare er mulig å få gjennom å være fysisk til stede i Oslo.

  • Se promo-video for Cupfinaleseminaret 2021 ved å klikke på vinduet under:

Thon Hotel Storo

Cupfinaleseminar-hotellet er som før Thon Hotel Storo. NFT kan igjen tilby en spesialpris for deltakere på Cupfinaleseminaret. Hotellet ligger i urbane omgivelser, har store og moderne rom og er kun et par T-banestopp fra Ullevaal Stadion.
  – I 2019 var det supert å ha så mange av deltakerne på Cupfinaleseminaret boende på Thon Hotel Storo. Igjen skal vi skape en fotballtrener-stemning på hotellet. Vi vil anbefale Cupfinaleseminar-deltakerne som skal overnatte i Oslo, å velge hotellet på Storo for å få enda mer ut av Cupfinaleseminaret, understreker Teddy Moen.
    Du kan allerede nå bestille rom til gode priser på Thon Hotel Storo i forbindelse med Cupfinaleseminaret.

-- annonse --