-- annonse --
Nyheter
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Det er begrenset med plasser, så det kan være lurt å være rask med påmeldingen for å sikre seg plass, understreker daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening. 
  Tidlig påmelding gir dessuten de beste prisene for deltakelse.

Etter at fjorårets Cupfinaleseminar måtte avlyses på grunn av koronasituasjonen, satser NFT og medarrangørene Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball-Sport å slå tilbake med et gnistrende godt seminar i år – med et variert og kvalitativt godt program for trenere fra alle nivåer i norsk fotball disse tre tidlige desemberdagene.

Som tidligere er Cupfinaleseminarets program bygd opp med to hovedelementer – etterutdanning og ordinært seminar.
  ETTERUTDANNINGSSEMINARET for alle trenere med UEFA PRO-, A- og Keepertrener A-lisens (høyeste KT-lisens) starter torsdag 2. desember, fortsetter på formiddagen fredag 3. desember og videre gjennom det ordinære Cupfinaleseminaret resten av fredagen og lørdag 4. desember.
  Selve CUPFINALESEMINARET for alle starter fredag 3. desember kl. 12.00 og avsluttes lørdag 4. desember kl. 14.30.

– Ambisjonen er å samle nærmere 700 fotballtrenere på alle nivåer i Oslo og fortsatt sikre at Cupfinaleseminaret er den største og beste møteplassen for fotballtrenere i Norge, sier Teddy Moen.
  – Husk at de beste prisene for deltakelse på Cupfinaleseminaret får du ved å melde deg på før 30. september og ved å være medlem i Norsk Fotballtrenerforening, minner han om.

Cupfinaleseminar-hotellet er som sist Thon Hotel Storo. Her vil også den store Fotballtrenerfesten arrangeres fredag 3. desember. Du kan allerede nå bestille rom til gode priser på Thon Hotel Storo i forbindelse med Cupfinaleseminaret.

-- annonse --