-- annonse --
Nyheter
STEM NÅ: Nå kan du være med og stemme fram kretsvinnerne i kåringen Årets Grasrottrener. Foto: Norsk Tipping
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Totalt 172 grasrottrenere fra alle landets 18 fotballkretser er nominert når Norsk Tipping sammen med Norges Fotballforbund og Norsk Fotballtrenerforening skal kåre Årets Grasrottrener i hver fotballkrets, og ut fra disse kandidatene kåre Årets Grasrottrener i hele norsk fotball. I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.
  Utdelingen av prisen til den nasjonale vinneren vil skje på Cupfinaleseminaret i starten av desember. 

Viktig rollemodell

Kåringen av Årets Grasrottrener har som ambisjon å gi fotballtrenere i barne- og ungdomsfotballen økt anerkjennelse for jobben som gjøres i hele fotball-Norge.
  – Treneren er kanskje den viktigste rollemodellen i norsk fotball. Treneren er den som er der i barnas første møte med fotballen. Treneren er rollemodellen som tar vare på barna, tilrettelegger for god aktivitet, gir barna mestringsfølelse og utfordringer. Den gjør at barna føler tilhørighet og trygghet. Den gjør at barna synes det er gøy med fotball. Vi trenger slike trenere og vi heier på dere. Sier Preben Stai i Norsk Tipping.

Stem fram kretsvinnerne

Fram til og med 6. oktober kan alle nå være med og stemme fram sin favorittkandidat i sin fotballkrets.
  Alle som skal stemme må være over 18 år, og det er bare mulig å stemme én gang for hver enkelt person.

Etter 6. oktober vil en lokal jury i hver fotballkrets kåre de 18 kretsvinnerne blant de fem kandidatene med flest stemmer i den enkelte fotballkrets. 
  Kretsvinnerne blir deretter «finalistene» i den nasjonale konkurransen. Da kan alle stemme på nytt på sin favoritt i perioden 1. – 14. november. Til slutt vil en nasjonal jury kåre Årets Grasrottrener i Norge blant de fem finalistene med flest stemmer.

-- annonse --