-- annonse --
Nyheter
NYTT BLAD: Fotballtreneren nr. 2/2020 er ute nå.
Gjest
Fotballtreneren

Norsk Fotballtrenerforenings medlemsblad – Fotballtreneren – har vært utgitt uavbrutt med minst fire årlige utgaver hvert år siden 1987. 
  På 34. året bidrar dermed Trenerforeningen med fotballfaglig stoff, informasjon og små og store nyheter for fotballtrenere i hele norsk fotball.

Fotballtreneren nr. 2 i 2020 er i så måte ikke noe unntak. Alle basis- og klubbmedlemmer i NFT får i disse dager sitt 100 siders magasin i posten. NFTs grasrotmedlemmer og alle klubber i Norge får tilgang til en digital versjon av bladet.

I det nyeste nummeret kan du blant annet lese tipsene fra NFFs Øyvind Larsen til hvordan det konkret er mulig å la seg inspirere av suksessen til Erling Braut Haaland i treningsarbeidet.
  I denne utgaven skriver også den nyansatte sjefen for topptrenerutdanningen i NFF, tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo, sin hilsen til den norske trenerstanden. 
  Even Pellerud – tidligere kvinnelandslagstrener for flere nasjoner, gjør seg spennende betraktninger om både mentor- og sportssjefrollen.
  Og Thore Haugstad leverer et utfyllende trenerportrett av Belgias landslagssjef Roberto Martínez. 

Dette og mye mer kan du lese i Fotballtreneren nr. 2/2020.

-- annonse --