-- annonse --
Nyheter
LEDIG JOBB: NFF Agder har ledig jobb som spillerutvikler.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Kretsens nåværende spillerutvikler skal begynne i ny jobb i toppklubb, og fotballkretsen søker derfor etter erstatter i to år.
  NFF Agder består i dag av 73 aktive klubber med i overkant av 1 300 fotballag. NFF Agder har sju ansatte, og omsetter for rundt 7,5 millioner kroner årlig. Kretsen har kontor i Sørlandshallen i Kristiansand.
  Stillingen som spillerutvikler innebærer at personen som ansettes blir faglig leder for fotballkretsens spillerutviklingsarbeid. Personen blir ansvarlig for Landslagsskolens trenere i kretsen og får overordnet administrativt ansvar for alle landslagsskoletiltak, samt ansvar for å lede nomineringsmøter og oppstartsmøter. Spillerutvikleren skal være en fotballfaglig ressurs på kretskontoret og for kretsens klubber og trenere.
  Spillerutvikleren får videre ansvar for oppfølging av de beste og blir en del av Nasjonalt Team, som inkluderer deltakelse som trener på landslagstiltak og tilstedeværelse på fagsamlinger.
  Stillingen er en 100% stilling som krever UEFA-A lisens kompetanse, samt relevant spiller-/trenererfaring, relevant utdanning og yrkeserfaring og god kjennskap til både spillerutviklingsarbeidet og trenerutdanningen i norsk fotball.
  Søknadsfrist er 1. mai.

-- annonse --