-- annonse --
Nyheter
FORLENGET: Martin Sjögren fortsetter som sjef for det norske kvinnelandslaget ut november 2019, med mulighet for ytterligere ett års forlengelse om Norges kvalifiserer seg til OL i 2020. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Martin Sjögrens kontrakt som trener for det norske A-landslaget for kvinner ble automatisk forlenget ut november 2019 da Norge kvalifiserte seg til neste års VM i Frankrike. Hvis Norge også kvalifiserer seg til OL året etter, forlenges svenskens kontrakt automatisk for enda ett år – ut november 2020.

Godt fornøyd

–  Kontrakten gikk ut i høst, men vi var enig om at det var en fordel at vi ikke skulle gå inn i forhandlinger opp mot den viktige avslutningen på VM-kvalifiseringen. Derfor hadde vi den klausulen, sier fotballpresident Terje Svendsen til fotball.no.
  – Nå er vi er i dialog om videre forlengelse. I det ligger det at vi er svært godt fornøyd med jobben han gjør, legger fotballpresidenten til.

Utvidet ansvar

Også U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud har fått forlenget sin kontrakt.
  Smerud og NFF er enig om en ny avtale som strekker seg over fire år fra 1. januar 2019, i en kombinert rolle som landslagstrener for U21 og teknisk sjef med et spesielt fokus på systematikk, tilrettelegging for landslag og sammenhengen fra nedre til øverste nivå i landslagskjedene for begge kjønn.
  – Vi er glade for å få denne avtalen på plass, både av hensyn til kontinuitet på U21-landslaget og samtidig sikre Smeruds kompetanse i den nye eliteavdelingen, som skal være operativ fra årsskiftet, sier direktør for elitefotball i NFF, Lise Klaveness, til fotball.no.

 

SmerudFIRE ÅR: Leif Gunnar Smerud har skrevet ny fire års avtale med NFF som trener for Norges U21 landslag kombinert med en rolle som teknisk sjef med et spesielt fokus på systematikk, tilrettelegging for landslag og sammenhengen fra nedre til øverste nivå i landslagskjedene for begge kjønn. Foto: NTB scanpix

-- annonse --