-- annonse --
Nyheter
NY STILLING: NFF Hordaland skal besette nyopprettet stilling som trenerutvikler, med søknadsfrist 20. mai. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– NFFs brede utdannings- og utviklingstilbud administreres og operasjonaliseres gjennom fotballkretsene, og vi ønsker nå å styrke fokus og kapasitet på dette ytterligere. Vi søker derfor etter ny medarbeider til rollen Trenerutvikler. Det er en nyopprettet stilling som vil inngå i vårt dynamiske utviklingslag og jobbe særlig tett sammen med dagens fagansvarlige på trener- og spillerutvikling, skriver NFF Hordaland på sin hjemmeside i forbindelse med utlysningen av stillingen.

NFF Hordaland er en av landets største fotballkretser. Kretsen består i dag av rundt 190 aktive klubber som aktiviserer i overkant av 3 000 fotballag. NFF Hordaland har 11 ansatte, omsetter for rundt 14 millioner kroner årlig og har kontorer i Idrettens Hus på Brann Stadion i Bergen.
  Søknadsfrist på den nye stillingen er 20. mai.

  • Les hele stillingsutlysningen med all relevant informasjon om arbeidsoppgaver, ønsket kompetanse og hvordan søke på NFF Hordaland sin hjemmeside.
-- annonse --

Cron Job Starts