-- annonse --
Nyheter
VIKTIG FRIVILLIGHET: Frivilligheten er en avgjørende fotball i norsk fotball. Nå ønsker NFF gjennom en spørreundersøkelse å få mer kunnskap om frivilligheten. Foto: NTB
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Norsk fotball drives av frivilligheten, og Norges Fotballforbund ønsker å gjøre hverdagen så god og enkel som mulig for alle som er med i fotballen - som spiller, trener, dommer eller leder. Hvis vi skal lykkes med å bedre hverdagen for alle frivillige trenger vi mer kunnskap, og da er vi avhengige av din hjelp til å bidra i denne undersøkelsen, skriver NFF på fotball.no.

– Frivilligheten i norsk fotball er stor, men mange forteller om at det er vanskeligere å få folk til å ta oppgaver og særlig verv. NFF ved seksjon klubb og aktivitet har dette høyt på lista. For uten frivillige - ingen fotball. Det er ryggraden, grunnmuren og limet, skriver NFF videre.

Undersøkelsen er en del av et prosjekt om «Verdien av frivillig arbeid i grasrotfotballen», som støttes av UEFA (Union of European Football Association) og Norges Fotballforbund (NFF). 
  Undersøkelsen gjennomføres i Norge og en rekke andre land for å fremskaffe mer kunnskap og grunnlag for å sette i gang tiltak og endringer som faktisk er det som folk trenger i sin klubbhverdag.

-- annonse --